softfair.dk - spil, film og musik til lave priser, god service med et e-smil. Alt i LEGO, BRIO, Playmobil og Märklin. Hvis det er sjovt, så har vi det!softfair.dk - spil, film og musik til lave priser, god service med et e-smil. Alt i LEGO, BRIO, Playmobil og Märklin. Hvis det er sjovt, så har vi det!

Vi angiver for alle vore varer, hvor stor sandsynligheden er, for at du kan nå at få den under juletræet, hvis du bestiller idag.
Kun varer med 100% sandsynlighed vil vi garantere, når frem i tide.

Alle varer KØBT I NOVEMBER OG DECEMBER kan byttes frem til 14. januar - klik for mere info


Kan du ikke beslutte dig for, hvad der skal ligge under træet...?
Så køb et gavekort - du bestemmer beløbet, klik bare her!
Her kan du betale med:
   

Søg efter varer:
Vis en liste over alle de , hvis titel matcher/ligner
Valgmuligheder:

Vejviser / sitemap

Søg medvirkende:
Vis en liste over alle de , hvis navn matcher/ligner

  
VI HAR (NÆSTEN) KUN TILFREDSE KUNDER - OG DET AFSPEJLER SIG I VORES KARAKTERER:
  |  edbpriser: 98 ud af 100  |  trustpilot: 9.5 ud af 10  |  onlinelinks: 4.3 ud af 5  |  


Byggemand Bob 11
DVD-film

       UDGÅET

Muligheder:
 
 

stem
 

anmeld
 

kontakt os
 
   
Billeder & video:
Klik her for at se større udgave af coveret fra 'Byggemand Bob 11'Klik her for at se større udgave af bagsiden af coveret fra 'Byggemand Bob 11'
Der kan optræde afvigelser mellem billedmaterialet ovenfor og den faktiske vare - specielt, hvis varen er udgivet i flere indholdsmæssigt ens udgaver. Men VAREBESKRIVELSEN her på siden er ALTID korrekt i forhold til den solgte vare.

Pris & levering:

Status: 
Denne vare er desværre udgået!

Levering: 
Varen kan ikke mere skaffes.


Sandsynligheden for, at du kan nå at få denne vare hjem til jul, hvis du bestiller idag:

0%

(klik for forklaring)

Bemærkninger:
Skateboard-eksperten Smut. Bob skal bygge en trafik-regulering for hr. Bendtsen. Smut finder nogle hjul fra en gammel barnevogn, et strygebræt og en kasserolle, som han bruger til at lave et skateboard. Så er Smut på vej ind til byen, men kommer snart i nærkontakt med Bobs nye trafikreguleringer. // Sofus' store gravedag. Sofus jager kaniner på Gårdmand Græskars marker. Da kaninerne gemmer sig i et kaninhul, begynder Sofus at grave, men falder i kaninhullet. Nu er det op til Tip at redde både dagen og Sofus. // Hønse-skramselet Smut. Gårdmand Græskar bygger en hønsegård, da hans høne har efterladt sine æg under et hegn. Da Bob beder Smut og Thomas om at passe på æggene, synes Smut, de skal have mere varme, så han pakker dem ind i en dyne. Men dynen går i stykker, så Smut bliver helt dækket af fjer, og da den første kylling bliver udklækket, ved man ikke med sikkerhed, hvem der er moderen! // Vinni arrangerer en fest for sin søster Jenny, som kommer på besøg, og Rumle hjælper hende med at bygge en grill. Vinni og Rumle sender invitationer ud - for hele byen er inviteret til Vinnis store havefest! Det gælder også maskinerne, der ganske vist glæder sig, men så finder de invitationerne i Rumles cementblander. På selve dagen for festen melder det store spørgsmål sig: er maskinerne i stand til at holde sig vågne efter en hård dags arbejde? // Bob har lagt linoleum på Rådhuset hele natten, så Vinni tager Rumle og Tip med ud for at rense et tilstoppet kloakrør. Samtidig beder hun de andre om at være stille, mens Bob sover. Tip bliver bange for nogle skvulpende lyde fra kloakken, og Rumle bilder ham ind, at det er Kloak-monsteret...!Læs mere om filmen på imdb.com:

Om varen:
Type: 
DVD-film

Genre: 
Undertekster: 
Der er ikke danske tekster tilgængelige på denne DVD og heller ikke engelske undertekster.

Tale: 
Der kan vælges dansk TALE på denne DVD.

Kodning: 
Region 2 - Kan kun bruges i en DVD-afspiller, der kan afspille region 2-film.

Skiver: 
Indeholder 1 DVD.

Oprindelse: 
Denne vare er produceret i Danmark eller til det danske marked.

Stregkoder: 
5706710029632

  
Besøg også:

Vores LEGO-minibutik. Vi fører alle LEGO-titler© 2017 FAFDIFH Danmark

Warning: cookies are not allowed by this browser - or this is first page viewed...