softfair.dk - spil, film og musik til lave priser, god service med et e-smil. Alt i LEGO, BRIO, Playmobil og Märklin. Hvis det er sjovt, så har vi det!softfair.dk - spil, film og musik til lave priser, god service med et e-smil. Alt i LEGO, BRIO, Playmobil og Märklin. Hvis det er sjovt, så har vi det!

Butikken er lukket

softfair.dk har eksisteret siden efteråret 2000, men nu er det slut.

Vi gider ikke mere.

Farvel! Og tak for fisk!
Her kan du betale med:
   

Søg efter varer:
Vis en liste over alle de , hvis titel matcher/ligner
Valgmuligheder:
Forside
Hvem er vi?
Køb gavekort
Personlige data
Kundernes mening
Nyhedsbreve
Cookies
 Priser/betingelser

Vejviser / sitemap

Søg medvirkende:
Vis en liste over alle de , hvis navn matcher/ligner

  
VI HAR (NÆSTEN) KUN TILFREDSE KUNDER - OG DET AFSPEJLER SIG I VORES KARAKTERER:
  |  edbpriser: 98 ud af 100  |  trustpilot: 9.5 ud af 10  |  onlinelinks: 4.3 ud af 5  |  
Info: priser & betingelser


Priser:
Alle priser vises inkl. MOMS. Der tages forbehold for fejl i prissætningen.

Porto- og ekspeditionsgebyrer:
Der pålægges 99kr på alle ordrer uanset størrelse. Gebyret er ikke refunderbart.

Forsendelsesgebyrer til adresser uden for Danmark (herunder også Grønland og Færøerne):
Der pålægges ekstra portogebyr på alle forsendelser til adresser uden for Danmark, herunder også Grønland og Færøerne. Gebyret afhænger af ordrens indhold og er beregent på baggrund af Post Danmarks takster for udlandspakker - dvs. jo større og tungere, din ordre er, desto dyrere bliver portoen.

Portogebyret beregnes automatisk i din indkøbsvogn (hvis du er logget ind!)

MOMS/priser:
Alle priser på hjemmesiden er inkl. 25% dansk MOMS. Skal varerne sendes til en adresse udenfor EU (herunder Grønland og Færøerne), trækker vi automatisk MOMSen fra under bestillingen. Skal varerne sendes til lande indenfor EU, skal der betales dansk MOMS. Der tages til enhver tid forbehold for fejl i priser og leveringstider.

Kontakt:
Al kontakt mellem softfair.dk og kunderne foregår via vores supportside, som du finder her:  [kontakt os]

Jamen altså, hvorfor har I ikke noget telefonnummer..???
Det er meget enkelt: Hvis vi har et telefonnummer, så skal der også være nogen til at tage telefonen, ellers er den jo ingen nytte til. Og vi har desværre ikke ressourcer til at bemande en telefon. Men vi svarer LYNHURTIGT på alle spørgsmål, der stilles via supportsiden, faktisk er vores gennemsnitlige svartid under 19 minutter på spørgsmål stillet på hverdage mellem 9:00 og 15:00.

Betaling:
Kunder med adresse i Danmark (ikke Grønland/Færøerne) kan kun betale med kreditkort eller PayPal. Kunder med adresse udenfor Danmark kan også betale via alm. bankoverførsel. Vi sender IKKE ud pr. efterkrav under nogen omstændigheder. Betales der med kreditkort, hæves betalingen først, når alle varer er afsendt - med mindre andet aftales direkte med dig.

Betalingsgebyrer:
Visse betalingsformer pålægges gebyr. Dette gebyr går 100% til dækning af vore udgifter i forbindelse med betalingen:

Dankort (herunder VISA/Dankort): 
- Intet gebyr; betaling med dankort er altid gratis.

Andre DANSKE kreditkort: 
- For VISA, VISA Electron, Mastercard og Eurocard udgør gebyret 1,25% af beløbet, dog mindst 0,70DKK

Udenlandske kreditkort: 
- For udenlandske kreditkort udgør gebyret 3,75% af beløbet, dog mindst 1,95DKK

PayPal: 
- For betaling via PayPal udgør gebyret 3,00DKK plus 4% af beløbet

Vigtigt: 
Når du betaler med MasterCard, EuroCard, VISA og VISA Electron, så går din bank automatisk ind og laver en RESERVATION på din konto af det beløb, du har betalt med dit kort. Denne reservation forsvinder, hvis du annullerer din ordre, og udskiftes med en regulær hævning, når vi hæver din betaling for en ordre. MEN: I tidsrummet fra du har betalt, til vi hæver betalingen eller annullerer ordren, KAN DET PÅ DIN KONTO SE UD SOM OM PENGENE ER HÆVET. Det er de IKKE. Vi hæver ALDRIG betaling på dit kreditkort, førend vi har afsendt dine varer (med mindre andet er aftalt specifikt med dig).

EAN: 
Vi sender gerne fakturaer via det offentlige EAN-system. Vælg blot EAN-betaling under bestillingen.

Levering:
Leveringstiden for alle varer i vores varekatalog angives under den enkelte vare. Bemærk venligst følgende:

Leveringstiden angives i arbejdsdage: 
Dvs. at lørdage, søndage og helligdage IKKE tælles med.

Fragtfirmaets leveringstid ikke iberegnet: 
Dvs. at leveringstiden er den tid, der går, fra vi modtager din ordre og til vi sender den. Hvor lang tid PostDanmark eller GLS bruger på at få ordren frem til dig, har vi ingen indflydelse på (alt sendes dog på hurtigst mulige måde).

Leveringstiden er et gæt: 
Dvs. at de angivne leveringstider er den tid, vi forventer, at der vil gå, indtil vi kan afsende din vare. Det er IKKE nogen garanti. Eneste undtagelse herfra er varer, som er på lager - de vil altid blive sendt som angivet, da vi her ikke skal vente på andre.

Lagerstatus:
Lagerstatus for alle vore varer fremgår af varebeskrivelsen.

Returret:
Der ydes 14 dages returret på alle varer med ubrudt plombering. BEMÆRK, at for Download-varer betragtes plomberingen som 'brudt' i det øjeblik, vi har sendt dig din aktiveringskode!

Returvarer SKAL være afsendt af dig senest 14 dage efter modtagelsen (som beregnes til første hverdag efter afsendelsen af varen), og du skal selv betale udgifterne til forsendelse - varer sendt retur på efterkrav vil blive afvist. Da det er dig, der har ansvaret for, at returnerede varer kommer frem til os i god behold - og dig, der skal kunne bevise, at du har afsendt varerne i tide -, anbefaler vi altid, at varer sendes retur som enten pakke eller anbefalet brev. Dette er naturligvis ikke noget krav, blot en anbefaling.

Du finder vores adresse her

Bemærk venligst, at det er DIT ANSVAR at forsyne os med de informationer, der skal til, for at vi kan tilbagebetale dit tilgodehavende ved returforsendelse. Er der ikke vedlagt et stykke papir (gerne kopi af fakturaen) med dit navn, din adresse, ordrenummeret og dit konto- og registreringsnummer, når vi modtager varen retur, foretager vi os INTET, førend du har kontaktet os med de nødvendige informationer. [kontakt os]

Der ydes IKKE returret på ordrer, som sendes til adresser udenfor Danmarks grænser, herunder Grønland og Færøerne.

Returret udover de lovpligtige 14 dage:
I særlige tilfælde (fx. omkring jul) yder vi ekstra returret under samme betingelser som ovenfor angivet, bortset fra to ting:
 • Returretten udvides til en på forhånd angivet periode, og det er ved enden af denne periode, at varen skal være modtaget af os - ikke indenfor de normale 14 dage.
 • I den udvidede returrets-periode - dvs. efter de lovpligtige første 14 dage er gået - refunderer vi IKKE betalingen for ordren; dvs. at du kan ikke få pengene tilbage, KUN bytte til andre varer for pengene.

 • Returret af varer købt med kampagnerabat:
  Hvis en en vare returneres, som er købt med kampagnerabat, modregnes kampagnerabatten i returbeløbet, hvis den returnerede vare er afgørende for, at kampagnerabatten blev udbetalt. Er der for eksempel købt tre spil med '3-for-2'-rabat og det ene spil returneres, falder rabatten naturligvis væk og vil blive modregnet i det beløb, der tilbagebetales til køber.

  Opgradering af bestilte varer:
  Hvis en bestilt vare findes i en anden OG BEDRE udgave end den bestilte, forbeholder vi os retten til uden videre at opgradere den bestilte vare til denne anden udgave - uden ekstraomkostninger for kunden, naturligvis. Dette betyder, at du kan modtage en dansk version af varen, selvom du har bestilt en engelsk, en originaludgivelse isteder for en Bestseller/Platinum/Classic og/eller en Collectors/Special Edition istedet for en 'normal' version. Hvis du VIL have præcis den udgave af varen, du vælger på siden, kontakt os da venligst efter ordren er oprettet og gør opmærksom på dette!

  Vi vil ALDRIG forringe udgaven i forhold til det bestilte uden først at indhente godkendelse fra dig.

  Forsendelser, der modtages retur uåbnede:
  Der er desværre en stadig voksende praksis med at bestille sine varer fra flere forskellige butikker på én gang og så nægte at modtage alle undtagen den første. For at forhindre dette misbrug, modregner vi vore udgifter til forsendelse og håndtering af ordren, når betalingen for de returnerede varer udbetales. Dette gælder kun returvarer, som vi modtager retur uåbnede (altså kuverten / kassen), fordi de er nægtet modtaget af kunden -- eller ikke afhentet på posthuset i tide. Vore portoudgifter beregnes fra forsendelse til forsendelse og udgør vores udgifter til porto, emballage og pakning.

  Defekte varer:
  Kunder, der modtager en defekt eller beskadiget vare fra softfair.dk, bedes tage kontakt til os og beskrive defekten/skaden med henblik på at få varen byttet hurtigst muligt. [kontakt os]

  Defekter på PC-spil:
  Et PC-spil er defekt, hvis der er fysiske skader på CDROM'mer eller DVDROM'mer, hvis installationskoder mangler eller lignende. Der er ikke tale om en defekt, hvis spillet ikke kan bringes til at fungere på kundens PC pga. manglende drivere, forkert windows-version eller lignende. Vi vil naturligvis altid gerne hjælpe, hvor vi kan, med at få et spil til at virke, men i sidste ende er det ikke vores ansvar, om spillet virker på en bestemt konfiguration af styresystem og hardware - med mindre, vi har garanteret spillets virkning under denne konfiguration. Vi bytter ikke PC-spil til nyt, hvis det "ikke virker", for det nye spil ville jo bare opføre sig på samme måde.

  Vi forsøger at holde hjemmesiden opdateret med minimumskrav på alle PC-spil, men det er svært at følge med. Så er du i tvivl om, hvorvidt et spil kan bruges på netop din PC, så spørg os, inden du køber! [kontakt os]

  Defekter på LEGO-artikler:
  Skader på selve LEGO-artiklens emballage er IKKE en defekt; det er desværre stort set umuligt at pakke LEGO ind, så det ikke kan blive beskadiget ved transport, og da vi ikke betragter emballagen som en del af varen, bytter vi IKKE defekte kasser/emballage.

  Support:
  Supportansvaret på produkter købt hos softfair.dk påhviler udelukkende producenten eller den danske distributør af produktet. Vi hjælper naturligvis, hvis vi kan, men forbeholder os til enhver tid retten til at henvise dig til distributøren. Bemærk, at selvom de fleste spil har en dansk distributør, KAN du komme ud for, at der kun ydes support på engelsk.

  Leveringadresse:
  Det er dit ansvar at angive en rigtig postadresse ved bestilling; får softfair.dk en vare retur pga. forkert eller mangelfuldt opgivet adresse eller hvis varen ikke er hentet på posthuset/der ikke er aftalt ny levering indenfor den af PostDanmark/GLS angivne tidsramme, vil den ekstra portoudgift for genforsendelse blive pålagt dig - eller trukket fra varens pris ved tilbagebetaling, hvis du vælger ikke at ville have ordren gensendt. Dette gælder også, hvis vi pålægges at gensende ordren, fordi man ikke har opdaget, at den oprindelige forsendelse er leveret af posten og derfor fremstår som bortkommet.

    
  Besøg også:

  Vores LEGO-minibutik. Vi fører alle LEGO-titler  © 2018 FAFDIFH Danmark

  Warning: cookies are not allowed by this browser - or this is first page viewed...