softfair.dk - spil, film og musik til lave priser, god service med et e-smil. Alt i LEGO, BRIO, Playmobil og Märklin. Hvis det er sjovt, så har vi det!softfair.dk - spil, film og musik til lave priser, god service med et e-smil. Alt i LEGO, BRIO, Playmobil og Märklin. Hvis det er sjovt, så har vi det!

Vi angiver for alle vore varer, hvor stor sandsynligheden er, for at du kan nå at få den under juletræet, hvis du bestiller idag.
Kun varer med 100% sandsynlighed vil vi garantere, når frem i tide.

Alle varer KØBT I NOVEMBER OG DECEMBER kan byttes frem til 14. januar - klik for mere info


Kan du ikke beslutte dig for, hvad der skal ligge under træet...?
Så køb et gavekort - du bestemmer beløbet, klik bare her!
Her kan du betale med:
   

Søg efter varer:
Vis en liste over alle de , hvis titel matcher/ligner
Valgmuligheder:

Vejviser / sitemap

Søg medvirkende:
Vis en liste over alle de , hvis navn matcher/ligner

  
VI HAR (NÆSTEN) KUN TILFREDSE KUNDER - OG DET AFSPEJLER SIG I VORES KARAKTERER:
  |  edbpriser: 98 ud af 100  |  trustpilot: 9.5 ud af 10  |  onlinelinks: 4.3 ud af 5  |  


Black & White
Bestseller
PC-spil
       UDGÅET

Muligheder:
 
 

stem
 

anmeld
 

kontakt os
 
   
Billeder & video:
Klik her for at se større udgave af coveret fra 'Black & White - Bestseller'Klik her for at se større udgave af bagsiden af coveret fra 'Black & White - Bestseller'
Der kan optræde afvigelser mellem billedmaterialet ovenfor og den faktiske vare - specielt, hvis varen er udgivet i flere indholdsmæssigt ens udgaver. Men VAREBESKRIVELSEN her på siden er ALTID korrekt i forhold til den solgte vare.

Pris & levering:

Status: 
Denne vare er desværre udgået!

Levering: 
Varen kan ikke mere skaffes.


Sandsynligheden for, at du kan nå at få denne vare hjem til jul, hvis du bestiller idag:

0%

(klik for forklaring)

Bemærkninger:
Hvis du var Gud, ville du så være Gammel Testamentelig eller Ny Testamentelig? Hvis du havde et helt folks liv i dine hænder, ville du så plage dem eller hjælpe dem? Er du god eller ond? Få en del af svaret ved at spille 'Black & White'.

En lille dreng stikker af fra sine forældre og hopper i vandet, inden de når at stoppe ham. Pludselig dukker en hajfinne op, og én til, og de begynder at kredse om den skrækslagne dreng. Forældrene falder på knæ inde på stranden, og i fortvivlelse anråber de guderne om hjælp - og du bliver født. Fra et sted i galaksen suser du afsted mod planeten og det lille stykke strand. Du samler nænsomt drengen op af vandet for snuden af de blodtørstige hajer og bærer ham ind til stranden og forældrene, der jublende lykkelige tilbeder dig, be'r dig følge med dem tilbage til deres landsby.
Snart er et tempel bygget i dit navn, og du har fået dine første disciple. Spillet kan begynde.

Det er næsten umuligt at beskrive, hvad 'Black & White' egentlig handler om - for ikke at sige genrebestemme det. Du er en Gud. Du skal få så mange som muligt til at tro på dig, og det kan du gøre ved at hjælpe og beskytte dem - eller ved at tyrannisere og underkue dem. Det er helt op til dig. Men når du så tror, at du har det hele under kontrol - at 'Black & White' bare er en godt udklædt 'Sim City'-klon -, så dukker dit monster op. Og ændrer det hele totalt:
Det kan opdrages. Gør det noget, du er tilfreds med, skal du ae det. Gør det noget, du er utilfreds med, skal det ha' én på siden af hovedet. Og langsomt vil det begynde at opføre sig, som du ønsker det. Én af de første ting, du kan lære det, er at sparke til en bold. Læg bolden foran monsteret, og det vil kigge undrende på den. Bliv ved med at lægge bolden foran det, indtil det til sidst sparker til den. Ros den så, og den vil styrte hen til bolden og sparke til den igen, og igen, og igen.

Der er ingen tvivl om, at 'Black & White' er et revolutionerende spil. Der er intet, som kan sammenlignes med det. Det er en blanding af 'The Sims', 'Sim City', 'Age Of Empires' og alligevel meget, meget mere. Og vær advaret; det vil komme til at sluge din tid som intet andet spil har gjort det.

Om varen:
Type: 
PC-spil

Genre: 
Bestseller: 
Denne vare er en Bestseller. Se yderligere forklaring i boxen "Om Bestsellers" nedenfor.

Medie: 
CD-ROM.

Support: 
Får du problemer med dette spil, kan du få support på engelsk hos Sold Out (klik her).
Bemærk, at der IKKE ydes dansk support på dette produkt.

Manual: 
Der medfølger IKKE dansk manual eller quick-guide.

Sprog i spillet: 
Tekst, menuer og dialog (tale) i spillet er IKKE oversat til dansk.

Om Bestsellers:
Denne vare er en såkaldt Bestseller; en billigudgave af et spil, der typisk har et år eller to på bagen. Selve spillet er NØJAGTIGT det samme som den originale, dyre udgave, men der er sparet på ekstraudstyret:
Alt, hvad der hedder kort, plakater, soundtracks og andet godt, som man muligvis fik med i den originale udgave, er pillet ud.

Der er INGEN papirmanual med spillet. Der er naturligvis stadig en manual med, men den findes kun som et dokument på installationsskiven.

Herudover er coveret typisk lidt anderledes, nogen vil sige grimmere...

Systemkrav (minimum):
Windows 98SE / ME / XP Home
350MHz processor.
64Mb RAM.
Grafikkort med 8Mb RAM.
Virker ikke under Windows 2000.
Bemærk venligst, at vi garanterer, at spillet virker under Windows XP Home Edition; ikke Professional Edition eller last XP. Kun XP Home.
Vi ved IKKE, om dette spil virker under Windows Vista eller Windows 7, da det er udkommet FØR disse blev lanceret af Microsoft. Køber du spillet for at spille det under Vista eller Windows 7, kan du IKKE få det byttet, hvis det efter brud på plomberingen viser sig ikke at virke til dette styresystem.

Andre kunders vurdering:
Stemmer: 
Der er afgivet 29 stemmer på denne vare.

Gennemsnit: 
6.72416.72416.72416.72416.72416.72416.7241 6.7 af 8 mulige

Fordeling: 
 17 stemmer (58.6%)
 4 stemmer (13.8%)
 3 stemmer (10.3%)
 2 stemmer (6.9%)
 1 stemme (3.4%)
 2 stemmer (6.9%)

Andre kunders kommentarer:
Kommentarer: 
Der er skrevet 7 kommentarer om denne vare.

Fra Bjarke, Odense NØ.: 
Jeg FATTER altså ikke, hvem der kan finde på at give dette sublime spil karakteren 4 på en skala fra 1 til 8!!!! Hvad Fanden har man forventet, hvis B&W ikke lever op til det? Et rallyspil, måske?

DETTE ER DET BEDSTE SPIL NOGENSINDE!

Fra , Ingenby: 
Jeg giver BUUS ret... Hvad foregår der i hovedet på folk. Hvem kan give karakteren 1 og 4 til dette fantastiske spil. Det er altså det fedeste spil, jeg længe har set!

Fra Peter, Svebølle: 
ja jeg er med Buus og psx2, B&W er nok det bedste, originale, spil nogensinde lavet.. det kan ikke bedømmes med andet end 8 fra min side :O)

Fra Jakob, Dianalund: 
Jeg er også helt enig, B&W er det bedste nogensinde, bortset fra de små åndsforviret og lalleglade landsbybeboerer (glem ikke egoistiske)

håber snart 2´er kommer

Fra Kim, Aakirkeby: 
Jeg har selv købt det første B&W. og det var en stor skuffelse... Det var da meget sjovt... den første weekend :( Spillet var alt for langtrukket og blev meget hurtigt kedeligt... så personligt har jeg ikke tænkt mig at købe det nye B&W... Heldigvis er det folks egen beslutning om de vil købe det... Tag jer sammen Lionhead...

Fra Anders, Værløse: 
Et herre grinern spil!!! Det er fanme for monster flipperen at smadre byens skulptørs hus med hans egen kunst når han er færdig med den... (det er en stor statue af et ko-hoved) Og rulle sten ned af bakken så de rammer landsbyen + beboere... Det er oss grinern at smide børnene fra børne haven rundt omkring... MWUAHAHAHAHAHAHAAHA!!!!!!

Fra Thomas, Tørring: 
genialt spil og xtrem orginalt!.. har i tjekket 2'eren ud inde på lion head ? damn jeg tror d bliver Niiiice..!

  
Besøg også:

Vores LEGO-minibutik. Vi fører alle LEGO-titler© 2017 FAFDIFH Danmark

Warning: cookies are not allowed by this browser - or this is first page viewed...