softfair.dk - spil, film og musik til lave priser, god service med et e-smil. Alt i LEGO, BRIO, Playmobil og Märklin. Hvis det er sjovt, så har vi det!softfair.dk - spil, film og musik til lave priser, god service med et e-smil. Alt i LEGO, BRIO, Playmobil og Märklin. Hvis det er sjovt, så har vi det!

Vi angiver for alle vore varer, hvor stor sandsynligheden er, for at du kan nå at få den under juletræet, hvis du bestiller idag.
Kun varer med 100% sandsynlighed vil vi garantere, når frem i tide.

Alle varer KØBT I NOVEMBER OG DECEMBER kan byttes frem til 14. januar - klik for mere info


Kan du ikke beslutte dig for, hvad der skal ligge under træet...?
Så køb et gavekort - du bestemmer beløbet, klik bare her!
Her kan du betale med:
   

Søg efter varer:
Vis en liste over alle de , hvis titel matcher/ligner
Valgmuligheder:

Vejviser / sitemap

Søg medvirkende:
Vis en liste over alle de , hvis navn matcher/ligner

  
VI HAR (NÆSTEN) KUN TILFREDSE KUNDER - OG DET AFSPEJLER SIG I VORES KARAKTERER:
  |  edbpriser: 98 ud af 100  |  trustpilot: 9.5 ud af 10  |  onlinelinks: 4.3 ud af 5  |  


Commandos 2
Men Of Courage - Bestseller
PC-spil
       UDGÅET

Muligheder:
 
 

stem
 

anmeld
 

kontakt os
 
   
Billeder & video:
Klik her for at se større udgave af coveret fra 'Commandos 2: Men Of Courage - Bestseller'Klik her for at se større udgave af bagsiden af coveret fra 'Commandos 2: Men Of Courage - Bestseller'
Der kan optræde afvigelser mellem billedmaterialet ovenfor og den faktiske vare - specielt, hvis varen er udgivet i flere indholdsmæssigt ens udgaver. Men VAREBESKRIVELSEN her på siden er ALTID korrekt i forhold til den solgte vare.

Pris & levering:

Status: 
Denne vare er desværre udgået!

Levering: 
Varen kan ikke mere skaffes.


Sandsynligheden for, at du kan nå at få denne vare hjem til jul, hvis du bestiller idag:

0%

(klik for forklaring)

Bemærkninger:
I 1999 blev verden delt i to; dem, der kunne lide 'Commandos - Behind Enemy Lines' og dem, der ikke kunne. Dem, der ikke kunne lide den første 'Commandos', kan helt sikkert heller ikke lide denne - og dem, der kunne lide den første, vil elske 'Commandos 2 - Men Of Courage'.

Grafikken er blevet bedre, lyden bedre, musikken mindre ensforming. Men de vigtigste elementer i 'Commandos' overraskende succes, gameplay og udfordring, er de samme, selvom der selvfølgelig er blevet ændret et par irriterende småting fra det første spil: Mest iøjnefaldende at det nu faktisk er muligt for alle at håndtere alt. I 'Commandos' kunne kun minøren bære miner og kun frømanden bære iltflasker, men i 'Commandos 2' kan alle bære alt, men naturligvis kan kun minøren bruge minerne til noget. Et andet irritationsmoment i det første spil var, at man ikke kunne dreje synsvinklen - det kan man også nu; udendørs godt nok kun 90 grader ad gangen, men det er osse rigeligt. Og det er ikke kun en ektrafeature for at tilfredsstille folks lyst efter nye ting - det skal bruges, ellers har du ikke en chance. Endnu en vigtig detalje er, at det nu kan lade sig gøre at indstille på sværhedsgraden - i 'Commandos' var der kun én sværhedsgrad; Megahård. Nu er der Middel og Hård oveni.

'Commandos 2 - Men Of Courage' er et fedt spil, som virkelig sætter de små grå på store opgaver... Og som der derfor er mange, mange timers spilletid i her til vinter.

Om varen:
Type: 
PC-spil

Genre: 
Bestseller: 
Denne vare er en Bestseller. Se yderligere forklaring i boxen "Om Bestsellers" nedenfor.

Medie: 
CD-ROM.

Support: 
Får du problemer med dette spil, kan du få support på engelsk hos Sold Out (klik her).
Bemærk, at der IKKE ydes dansk support på dette produkt.

Manual: 
Der medfølger IKKE dansk manual eller quick-guide.

Sprog i spillet: 
Tekst, menuer og dialog (tale) i spillet er IKKE oversat til dansk.

Om Bestsellers:
Denne vare er en såkaldt Bestseller; en billigudgave af et spil, der typisk har et år eller to på bagen. Selve spillet er NØJAGTIGT det samme som den originale, dyre udgave, men der er sparet på ekstraudstyret:
Alt, hvad der hedder kort, plakater, soundtracks og andet godt, som man muligvis fik med i den originale udgave, er pillet ud.

Der er INGEN papirmanual med spillet. Der er naturligvis stadig en manual med, men den findes kun som et dokument på installationsskiven.

Herudover er coveret typisk lidt anderledes, nogen vil sige grimmere...

Systemkrav (minimum):
Vi ved IKKE, om dette spil virker under Windows Vista eller Windows 7, da det er udkommet FØR disse blev lanceret af Microsoft. Køber du spillet for at spille det under Vista eller Windows 7, kan du IKKE få det byttet, hvis det efter brud på plomberingen viser sig ikke at virke til dette styresystem.

Andre kunders vurdering:
Stemmer: 
Der er afgivet 5 stemmer på denne vare.

Gennemsnit: 
7.80007.80007.80007.80007.80007.80007.80007.8000 7.8 af 8 mulige

Fordeling: 
 4 stemmer (80.0%)
 1 stemme (20.0%)

  
Besøg også:

Vores LEGO-minibutik. Vi fører alle LEGO-titler© 2017 FAFDIFH Danmark

Warning: cookies are not allowed by this browser - or this is first page viewed...