softfair.dk - spil, film og musik til lave priser, god service med et e-smil. Alt i LEGO, BRIO, Playmobil og Märklin. Hvis det er sjovt, så har vi det!softfair.dk - spil, film og musik til lave priser, god service med et e-smil. Alt i LEGO, BRIO, Playmobil og Märklin. Hvis det er sjovt, så har vi det!

Vi angiver for alle vore varer, hvor stor sandsynligheden er, for at du kan nå at få den under juletræet, hvis du bestiller idag.
Kun varer med 100% sandsynlighed vil vi garantere, når frem i tide.

Alle varer KØBT I NOVEMBER OG DECEMBER kan byttes frem til 14. januar - klik for mere info


Kan du ikke beslutte dig for, hvad der skal ligge under træet...?
Så køb et gavekort - du bestemmer beløbet, klik bare her!
Her kan du betale med:
   

Søg efter varer:
Vis en liste over alle de , hvis titel matcher/ligner
Valgmuligheder:

Vejviser / sitemap

Søg medvirkende:
Vis en liste over alle de , hvis navn matcher/ligner

  
VI HAR (NÆSTEN) KUN TILFREDSE KUNDER - OG DET AFSPEJLER SIG I VORES KARAKTERER:
  |  edbpriser: 98 ud af 100  |  trustpilot: 9.5 ud af 10  |  onlinelinks: 4.3 ud af 5  |  


Grand Theft Auto 3
PC-spil

       UDGÅET

Muligheder:
 
 

stem
 

anmeld
 

kontakt os
 
   
Billeder & video:
Klik her for at se større udgave af coveret fra 'Grand Theft Auto 3'Klik her for at se større udgave af bagsiden af coveret fra 'Grand Theft Auto 3'
Der kan optræde afvigelser mellem billedmaterialet ovenfor og den faktiske vare - specielt, hvis varen er udgivet i flere indholdsmæssigt ens udgaver. Men VAREBESKRIVELSEN her på siden er ALTID korrekt i forhold til den solgte vare.

Pris & levering:

Status: 
Denne vare er desværre udgået!

Levering: 
Varen kan ikke mere skaffes.


Sandsynligheden for, at du kan nå at få denne vare hjem til jul, hvis du bestiller idag:

0%

(klik for forklaring)

Bemærkninger:
Nøgleordene for 'Grand Theft Auto 3' er TOTAL FRIHED. Du kan gøre praktisk talt, hvad du vil. Enten kan du få missioner af din temmeligt brogede bekendtskabsskare, eller du kan tage én af de mange mønttelefoner, der står rundt omkring i byen og ringer, og få en mission der -- eller du kan dalre rundt og kigge på livet i Liberty City. Hvis du mangler nogle hurtige penge, kan du begynde at rulle fodgængere og tage deres... eller du kan stjæle en taxa og begynde at køre rundt med folk... eller du kan stjæle en ambulance og begynde at køre redningskørsel... eller... man kan jo slet ikke få luft!

Det må også siges, at det ikke er uden grund, spillet ikke anbefales til personer under 18 år -- og at det faktisk er forbudt (ihvertfald i PS2-udgaven) i flere europæiske lande. For blodet flyder i Liberty City - både fra din hånd og fra byens andre indbyggeres... Én af dine første missioner for den snuskede Luigi går ud på at besøge en alfons, der er begyndt at stjæle Luigis piger og... smadre ham med et boldtræ, hvorefter du skal stjæle hans bil, få den malet om og aflevere den pænt til Luigi.

'Grand Theft Auto 3' har været det største hit til PS2 indtil nu, og det er forståeligt. Og nu kan vi PC-ejere endelig, endelig få lov at slå os løs i Liberty Citys gader.

Dette spil skal simpelthen prøves.

Om varen:
Type: 
PC-spil

Genre: 
Medie: 
CD-ROM.

Support: 
Får du problemer med dette spil, kan du få support hos den danske distributør, KE Media (klik her).

Manual: 
Der medfølger IKKE dansk manual eller quick-guide.

Sprog i spillet: 
Tekst, menuer og dialog (tale) i spillet er IKKE oversat til dansk.

Stregkoder: 
5026555051538

Systemkrav (minimum):
Vi ved IKKE, om dette spil virker under Windows Vista eller Windows 7, da det er udkommet FØR disse blev lanceret af Microsoft. Køber du spillet for at spille det under Vista eller Windows 7, kan du IKKE få det byttet, hvis det efter brud på plomberingen viser sig ikke at virke til dette styresystem.

Andre kunders vurdering:
Stemmer: 
Der er afgivet 31 stemmer på denne vare.

Gennemsnit: 
7.58067.58067.58067.58067.58067.58067.58067.5806 7.6 af 8 mulige

Fordeling: 
 26 stemmer (83.9%)
 2 stemmer (6.5%)
 1 stemme (3.2%)
 1 stemme (3.2%)
 1 stemme (3.2%)

Andre kunders kommentarer:
Kommentarer: 
Der er skrevet 7 kommentarer om denne vare.

Fra Martin, haslev: 
Totalt fedt spil, der er næsten uendelige af mulighedder og gameplayet er helt i top. Man har mange muligheder, enden kan man lave totalt kaos i byen eller også kan man slavisk følge de vedlagte missioner der er skabt på en så helt utrolig måde at man kun give dette spil total top karakter!!
Endnu et STORT plus er at spillet udelukket er i 3d og man kan vælge at se gennem de mands øjne eller ovenfra(som kendt i GTA1+2) eller man kan følge din person bagfra. Spillet er Helt og holdent så realistisk at man nok ikke skal sætte sig i sin bil nogle dage efter man har spillet det!!.
hilsen GameAnmelder Martin Nielsen

Fra Christian, Randers: 
Jeg har kun prøvt spilet på PS2! Det virket umidbart som en 8

Fra Henrik, Sorø: 
Det får 8 poing hvis det ikke har den fejl som på ps2 og fejlen er nemlig at hver eneste gang bilen vender på hovedet explodere den, det er en fejl som man bliver træt af!!!!

Hilsen XXX

Fra Bjarke, Odense NØ.: 
Jeg tror sgu, du har misforstået noget, HenrikH35... Det er MENINGEN, bilen skal eksplodere... Det er sgu ikke nogen fejl. Og ja, den gør det osse i PC-udgaven... Men derfor skal GTA3 alligevel ha' et 8-tal. Det er for fedt!!!!!

Fra Lasse, Herning: 
Det er fandme et fedt spil, at nogen ikke synes det er fedt er uforståeligt. At nogen synes det er et problem at vedkommendes bil ekspolderer når den ligge på taget er uforståeligt. Når din bil lander på taget er det ret sikkert den først har snurret rundt om sig selv en 4-5-6-7 gange, tror du ikke min Golf ville gøre det samme???

Desuden er det temelig nemt at komme i ly/dækning inden bilen eksploderer, hvorfor "problemet" er endnu mere uforståeligt.

Fra Dennis, Tjele: 
Jeg kan godt følge HenrikH35's udtalelse om "på-hovedet-bil-eksplosioner". Det ER dog meningen, men NEJ, selv ikke en Golf vil springe i luften, hvis den vender på hovedet! Ej heller bryde ud i brand. Det værst tænkelige der kunne ske, er at kabinetaget vil blive trykket helt fladt - men det er til gengæld også næsten sikkert at det vil. Jeg mener imidlertid ikke at det gør spillet dårligt. Tværtimod. Hvad skulle der ellers ske med bilerne, når de vender rundt? :-) Jeg giver sq også lige spillet 8, det er nemlig ekstremt godt! Alt fra 1+2 er taget og puttet ind i dette ekstremt flotte 3D-spil. Det kan sammenlignes med 1'eren og 2'eren, og alligevel ikke... Elskede man 1+2'eren så er 3'eren et MUST!
//Dennis Møller
www.dennermanner.dk

Fra Jonas., Hjørring: 
jeg syntes at grand theft auto vice city det beste spil ind til vider. men jer gir det 8 point. men jeg syntes at det er for dårligt at i ikke har fået det hjem i nu for der gået 15 dage jonas.............

  
Besøg også:

Vores LEGO-minibutik. Vi fører alle LEGO-titler© 2017 FAFDIFH Danmark

Warning: cookies are not allowed by this browser - or this is first page viewed...