softfair.dk - spil, film og musik til lave priser, god service med et e-smil. Alt i LEGO, BRIO, Playmobil og Märklin. Hvis det er sjovt, så har vi det!softfair.dk - spil, film og musik til lave priser, god service med et e-smil. Alt i LEGO, BRIO, Playmobil og Märklin. Hvis det er sjovt, så har vi det!

Vi angiver for alle vore varer, hvor stor sandsynligheden er, for at du kan nå at få den under juletræet, hvis du bestiller idag.
Kun varer med 100% sandsynlighed vil vi garantere, når frem i tide.

Alle varer KØBT I NOVEMBER OG DECEMBER kan byttes frem til 14. januar - klik for mere info


Kan du ikke beslutte dig for, hvad der skal ligge under træet...?
Så køb et gavekort - du bestemmer beløbet, klik bare her!
Her kan du betale med:
   

Søg efter varer:
Vis en liste over alle de , hvis titel matcher/ligner
Valgmuligheder:

Vejviser / sitemap

Søg medvirkende:
Vis en liste over alle de , hvis navn matcher/ligner

  
VI HAR (NÆSTEN) KUN TILFREDSE KUNDER - OG DET AFSPEJLER SIG I VORES KARAKTERER:
  |  edbpriser: 98 ud af 100  |  trustpilot: 9.5 ud af 10  |  onlinelinks: 4.3 ud af 5  |  


Medal Of Honor
Allied Assault
PC-spil
       UDGÅET

Muligheder:
 
 

stem
 

anmeld
 

kontakt os
 
   
Billeder & video:
Klik her for at se større udgave af coveret fra 'Medal Of Honor: Allied Assault'
Der kan optræde afvigelser mellem billedmaterialet ovenfor og den faktiske vare - specielt, hvis varen er udgivet i flere indholdsmæssigt ens udgaver. Men VAREBESKRIVELSEN her på siden er ALTID korrekt i forhold til den solgte vare.

Pris & levering:

Status: 
Denne vare er desværre udgået!

Levering: 
Varen kan ikke mere skaffes.


Sandsynligheden for, at du kan nå at få denne vare hjem til jul, hvis du bestiller idag:

0%

(klik for forklaring)

Bemærkninger:
And when he gets to Heaven, To St. Peter he will tell. One more soldier reporting Sir. I've served my time in Hell

June 6th 1944, D-Day




Nu skal man altid passe på ikke at bruge alle de store lovord, når man skriver en anmeldelse. Både fordi de fleste automatisk vil forholde sig skeptisk til en alt for rosende anmeldelse, og fordi risikoen for at skulle overbyde sine egne superlativer på et senere tidspunkt, når der kommer et endnu bedre spil, altid er til stede... Men vi våger alligevel det ene øje og melder ud; 'Medal Of Honor - Allied Assault' er det bedste 3D-skydespil, der nogensinde er lavet. Ja, det er bedre end 'Unreal Tournament' og ja, det er bedre end 'Half-Life'... Og ja, det er også bedre end 'Return To Castle Wolfenstein'.

Og hvorfor er det nu så meget bedre, spørger du? Af flere grunde, naturligvis, men den vigtigste grund er realismen. Vi snakker ikke 'Ghost Recon', hvor hvert skud er dræbende - MOHAA er ren action -, men der er ingen zombier, robotter eller halve mænd, som giver stød. Der er ingen overdrevent store bosser, som skal have tredive raketter for at dø. Der er kun soldater med almindelige våben og almindelig opførsel; samt naturligvis tanks, fly, artilleri og alt det andet tunge isenkram. Alle missionerne er lavet med en utrolig sans for stemning, og man føler hele tiden, at man er del af en større operation: man møder små grupper af soldater, som er kommet væk fra deres enhed og istedet slår følge med dig for at hjælpe med din mission, artilleri brummer ofte i baggrunden og allierede fly suser hen over hovedet på dig. Det er meget, meget intenst og meget, meget medrivende. Flere af banerne ligner meget de bedste baner fra 'Return To Castle Wolfenstein' med snigskytter overalt i udbombede bydele, men MOHAA går et skridt videre; du kan risikere at blive ramt af bomber fra allierede fly, mens du sniger dig rundt i ruinerne!

Mens vi er ved missionerne. Her er endnu en stor fordel ved MOHAA frem for meget andet på markedet: Missionerne er meget, meget forskellige. Nogle foregår i Afrika ørken, andre midt i Normandiets frodige grønne landskaber og endnu andre i kolde, snefyldte terræner. Og vejret skifter utroligt meget. Man kan starte en mission i solskinsvejr og klar himmel og slutte med tordenskrald og susende vinde, der får træerne til at svaje og skodderne på de tomme, udbombede huse til at klapre. Det hele sker, mens du spiller, og det er med til at forøge stemningen.

Hver mission er inddelt i en række undermissioner, der alle fører frem mod hovedmålet, og disse undermissioner er lige så forskellige, som hovedmissionerne. I de fleste missioner er du på egen hånd, men nogengange har du kommandoen over en gruppe soldater, og andre gange er du selv del af en gruppe, som har en anden leder. Og til forskel fra RTWC, kan du i MOHAA også komme ud for missioner, hvor du ikke mere er til fods. I én af de allerførste missioner bliver du placeret bag maskingeværet på en jeep, som gruppens officer kører, og så er det op til dig at rydde vejen for jer - meget underholdende -, og i en anden mission får du kommandoen over en velvoksen Tiger Tank. Men også når du er til fods, er der stor variation i dine mål - og i de midler, du har til at nå dem. Og der er sværhedsgrad nok til selv de mest garvede.

Våbenarsenalet er måske ikke overdrevent. Her er hverken 10 eller 20 forskellige skydevåben, men det er alt sammen i realismens tegn. Tyskerne havde altså ikke opfundet supereffektive strålekanoner i 1944! Til gengæld kræves der tit stor omtanke med hvilket våben, man vælger - og husk for guds skyld at lade, når du har chancen! Den kunstige intelligens er ligesom i RWTC temmelig ondskabsfuld; soldaterne lægger sig ned, ruller rundt, gemmer sig bag ruindynger og skyder rundt om hjørner (sidstnævnte er pisseirriterende). Dog skal det siges, at der som i alle andre skydespil, opstår underlige situationer, hvor en SS-officer spæner lige forbi dig med trukken pistol uden at sanse, at du skyder på ham... Men det er nok svært at undgå.

Grafikken er ikke lige så god som i RWTC, lad os slå det fast med det samme. Men den er ikke langt fra. Enhederne, både de kørende og gående, er lidt mere tegneserieagtige at se på, mens omgivelserne er helt i top - med vejreffekterne og de svajende træer som absolutte topscorere..

Fik vi nævnt Omaha Beach? Mission tre starter med dig stående i en kraftigt vuggende landgangsbåd på vej ind mod Normandiets kyst 6. juni 1944... D-Dag. Hvis du har set 'Saving Private Ryan', ved du, hvad der venter... Og det er noget af det mest intense (og skræmmende), jeg som garvet spiller har været udenfor. Det er simpelthen kongemissionen! Lignende er ikke set før.

Dette spil skal simpelthen prøves... og lad dig ikke skræmme af den direkte kedelige intromission, hvor du skal lære at styre, skyde osv... Man fatter ikke, at de har gidet lave denne mission, og hvis man tager den som repræsentant for spillet, tager man grueligt fejl.

Om varen:
Type: 
PC-spil

Genre: 
Medie: 
CD-ROM.

Manual: 
Der medfølger IKKE dansk manual eller quick-guide.

Sprog i spillet: 
Tekst, menuer og dialog (tale) i spillet er IKKE oversat til dansk.

Systemkrav (minimum):
Vi ved IKKE, om dette spil virker under Windows Vista eller Windows 7, da det er udkommet FØR disse blev lanceret af Microsoft. Køber du spillet for at spille det under Vista eller Windows 7, kan du IKKE få det byttet, hvis det efter brud på plomberingen viser sig ikke at virke til dette styresystem.

Andre kunders vurdering:
Stemmer: 
Der er afgivet 18 stemmer på denne vare.

Gennemsnit: 
7.72227.72227.72227.72227.72227.72227.72227.7222 7.7 af 8 mulige

Fordeling: 
 15 stemmer (83.3%)
 1 stemme (5.6%)
 2 stemmer (11.1%)

Andre kunders kommentarer:
Kommentarer: 
Der er skrevet 7 kommentarer om denne vare.

Fra Bjarke, Odense NØ.: 
Selvom resten af spillet havde været elendigt (hvilket det IKKE er), så ville landgangsmissionen på Omaha Beach have reddet det hele. Det er ufatteligt godt lavet. DET SKAL PRØVES!!!!

Fra Thomas, Føllenslev: 

Fra Softfair, Odense Nø.: 
Nu er flot grafik, suveræn lyd og lækre mellemsekvenser gudskelov ikke dét, der gør et spil godt. Bare se "Max Payne"; suverænt flot grafisk, men møgkedeligt. MOHAA har stemning som meget få andre spil; jeg fik lyst til at spille det færdigt, hvilket sker meget sjældent...

Fra Henrik, Sorø: 
Hør her man kan jo ikke lave et spil som er rigtig langt og godt det ville jo kræve en monster maskine hvis man skulle have det bedste af det bedste


Hilsen Henrikh35

Fra Frank, Solrød Strand: 
Nice, VERY nice.... Kaching ching

Kanon spil, suveræn grafik, lyd som spiller max, stemning og effekter lige efter en gamers hoved... GENIALT

Fra Johnny, Roslev: 
Fed action, og man bliver ikke træt af spillet lige med det samme!

Fra Frederik, Frederiksberg C: 
Et perfekt spil! Så er det sagt...
Til: SFDK
Hvad fanden er det for noget lort at lukke ud om Max Payne. Max Payne er et suverænt spil, som da er alt andet end kedeligt. Et spil der udnytter alle sine funktioner fuldt ud ligesom Medal of Honor.
Hold kæft, noget ignorant bæ at lukke ud. SKAM DIG!
Til: HenrikH
selvfølgelig kan man det

  
Besøg også:

Vores LEGO-minibutik. Vi fører alle LEGO-titler



© 2017 FAFDIFH Danmark

Warning: cookies are not allowed by this browser - or this is first page viewed...