softfair.dk - spil, film og musik til lave priser, god service med et e-smil. Alt i LEGO, BRIO, Playmobil og Märklin. Hvis det er sjovt, så har vi det!softfair.dk - spil, film og musik til lave priser, god service med et e-smil. Alt i LEGO, BRIO, Playmobil og Märklin. Hvis det er sjovt, så har vi det!

Butikken er lukket

softfair.dk har eksisteret siden efteråret 2000, men nu er det slut.

Vi gider ikke mere.

Farvel! Og tak for fisk!
Her kan du betale med:
   

Søg efter varer:
Vis en liste over alle de , hvis titel matcher/ligner
Valgmuligheder:

Vejviser / sitemap

Søg medvirkende:
Vis en liste over alle de , hvis navn matcher/ligner

  
VI HAR (NÆSTEN) KUN TILFREDSE KUNDER - OG DET AFSPEJLER SIG I VORES KARAKTERER:
  |  edbpriser: 98 ud af 100  |  trustpilot: 9.5 ud af 10  |  onlinelinks: 4.3 ud af 5  |  


FIFA 2002
PC-spil

       UDGÅET

Muligheder:
 
 

stem
 

anmeld
 

kontakt os
 
   
Billeder & video:
Klik her for at se større udgave af coveret fra 'FIFA 2002'
Der kan optræde afvigelser mellem billedmaterialet ovenfor og den faktiske vare - specielt, hvis varen er udgivet i flere indholdsmæssigt ens udgaver. Men VAREBESKRIVELSEN her på siden er ALTID korrekt i forhold til den solgte vare.

Pris & levering:

Status: 
Denne vare er desværre udgået!

Levering: 
Varen kan ikke mere skaffes.

Bemærkninger:
Vi er mange, der pr. definition køber den nye FIFA-udgivelse hvert eneste år omkring jul - og også gerne den, der kommer om foråeret i et VM-år som 2002 er det... De fleste af os trofaste fans ved godt, at vi egentlig lader os snyde lidt. For godt nok er grafikken blevet lidt bedre og både spillerdata og musiksiden er opdateret, men helt ærligt... det er jo ikke 350kr værd. Alligevel køber vi det gladeligt år efter år!

Og i år får vi virkelig noget for pengene, for EA/Sports har valgt at lave afgørende om i deres spilstyring - og det til det absolut bedre. En af mine store anker mod FIFA-serien sat overfor fx. spil som ISPro har altid været det ret irriterende shortpassing-spil, altså styringen af de små, korte afleveringer fra mand til mand. I alle de forrige udgaver af FIFA har spillet praktisk talt selv bestemt hvem, der skulle afleveres til, når man trykkede på knappen. Okay, man kunne vælge retning, sådan da, men hvis der ikke var en medspiller den vej, man pegede, så blev boldet afleveret i en (tilfældig) anden retning. Det var temmeligt irriterende og gjorde nogengange ens spil ret ukontrolleret.

Men det er slut nu. Hvis du laver en aflevering ud i ingenmandsland, så bliver bolden spillet den vej, om der er en medspiller eller ej. Det gør det noget sværere at få sit småspil til at hænge sammen, men til gengæld er det meget sjovere, når det endeligt lykkes, fordi man ved, det ikke er tilfældigt - og så muliggør det i meget højere grad end i de forrige udgaver af FIFA afleveringer i dybden, som ens medspillere skal løbe op - istedet for at alle afleveringer var lige på manden.

Samtidig er grafikken naturligvis blevet bedre, spillerdataene er opdateret og musikken ligeså... Og det sammen med det nye styresystem gør, at FIFA2002 faktisk er pengene værd - så rigeligt.

Om varen:
Type: 
PC-spil

Genre: 
Medie: 
CD-ROM.

Manual: 
Der medfølger IKKE dansk manual eller quick-guide.

Sprog i spillet: 
Tekst, menuer og dialog (tale) i spillet er IKKE oversat til dansk.

Systemkrav (minimum):
Vi ved IKKE, om dette spil virker under Windows Vista eller Windows 7, da det er udkommet FØR disse blev lanceret af Microsoft. Køber du spillet for at spille det under Vista eller Windows 7, kan du IKKE få det byttet, hvis det efter brud på plomberingen viser sig ikke at virke til dette styresystem.

  
Besøg også:

Vores LEGO-minibutik. Vi fører alle LEGO-titler© 2017 FAFDIFH Danmark

Warning: cookies are not allowed by this browser - or this is first page viewed...