softfair.dk - spil, film og musik til lave priser, god service med et e-smil. Alt i LEGO, BRIO, Playmobil og Märklin. Hvis det er sjovt, så har vi det!softfair.dk - spil, film og musik til lave priser, god service med et e-smil. Alt i LEGO, BRIO, Playmobil og Märklin. Hvis det er sjovt, så har vi det!

Vi angiver for alle vore varer, hvor stor sandsynligheden er, for at du kan nå at få den under juletræet, hvis du bestiller idag.
Kun varer med 100% sandsynlighed vil vi garantere, når frem i tide.

Alle varer KØBT I NOVEMBER OG DECEMBER kan byttes frem til 14. januar - klik for mere info


Kan du ikke beslutte dig for, hvad der skal ligge under træet...?
Så køb et gavekort - du bestemmer beløbet, klik bare her!
Her kan du betale med:
   

Søg efter varer:
Vis en liste over alle de , hvis titel matcher/ligner
Valgmuligheder:

Vejviser / sitemap

Søg medvirkende:
Vis en liste over alle de , hvis navn matcher/ligner

  
VI HAR (NÆSTEN) KUN TILFREDSE KUNDER - OG DET AFSPEJLER SIG I VORES KARAKTERER:
  |  edbpriser: 98 ud af 100  |  trustpilot: 9.5 ud af 10  |  onlinelinks: 4.3 ud af 5  |  


Battlefield 1942
PC-spil

       UDGÅET

Muligheder:
 
 

stem
 

anmeld
 

kontakt os
 
   
Billeder & video:
Klik her for at se større udgave af coveret fra 'Battlefield 1942'
Der kan optræde afvigelser mellem billedmaterialet ovenfor og den faktiske vare - specielt, hvis varen er udgivet i flere indholdsmæssigt ens udgaver. Men VAREBESKRIVELSEN her på siden er ALTID korrekt i forhold til den solgte vare.

Pris & levering:

Status: 
Denne vare er desværre udgået!

Levering: 
Varen kan ikke mere skaffes.


Sandsynligheden for, at du kan nå at få denne vare hjem til jul, hvis du bestiller idag:

0%

(klik for forklaring)

Bemærkninger:
Anden verdenskrig er af mange blevet betegnet som den sidste 'rene' krig; våbnene var endnu ikke blevet så sofistikerede, at man slog hinanden ihjel med tryk på knapper og uden nogen form for nærkamp, og krigens baggrund var trukket skarpt og rent op: Tyskerne og japanerne var aggressorere og de allierede sloges kun for at forsvare sig - og både tyskerne og japanerne var perfekte fjender, hvilket også har gjort krigen til emne for en enorm mængde af film, bøger, tegneserie og (i de sidste 10 år) spil, som omhandler de allieredes heltmodige kamp mod en blodtørstig og inhuman fjende. Sidenhen har der aldrig været en konflikt, hvor den ene side så tydeligt kunne defineres som den 'onde' - og derfor vender man igen og igen tilbage til den.

Hvis du nyder at se film som 'Den længste Dag', 'Slaget om Midway', 'Panserslaget i Ardennerne' og 'Saving Private Ryan', så er der godt nyt på vej til dig: andenverdenskrigs-spillet over alle andenverdenskrigs-spil er nemlig kommet: 'Battlefield 1942' hedder det, og alle de rygter, du måske har hørt om dets fortræffeligheder er sande! Her er endelig spillet, som kan ende med at slå 'Counterstrike' af pinden som det mest spillede onlinespil - og 'Medal Of Honor' som det mest spillede singleplayer-spil.


For nogle måneder siden fulgte der med det nyeste nummer af spilbladet Incite PCGames en måneds gratis spilletid til PC-spillet 'World War II Online', et enormt online-spil, hvor du som spiller får mulighed for at udkæmpe enorme slag under anden verdenskrig. Spillet er nogle år gammelt, hvilket grafikken bærer præg af, men det største problem med WW2Ol er, at det er næsten umuligt at lære at styre alle de forskellige enheder, som du har til rådighed. Jeg brugte næsten en halv dag på bare at få en engelsk tank ud fra sin garage uden at køre ind i alt omkring mig - for bare at blive smadret af den første tysker, jeg kom i nærheden af... Og den slags startvanskeligheder vil nok skræmme de fleste spillere væk og kun efterlade de, der er helt fanatiske omkring realisme.

'Battlefield 1942' tilbyder mange af de samme muligheder som WW2Ol, men med meget bedre grafik (samme standard som 'Medal Of Honor') og med et meget, meget mere intuitivt og nemt interface. Alle enheder styres med de samme taster, som man normalt bruger til 3D-skydespil (og det er naturligvis fuldt konfigurérbart), samt med musen. Det lyder måske temmeligt underligt, men her er et eksempel:

Du starter som infanterist inde i den allierede lejr med en pistol i hånden. Du trykker på '3' for at skifte til geværet, og med piletasterne løber du fremad, mens du med musen bestemmer din syns- og løberetning. Du får hurtigt øje på en tank, der står i dækning under et camouflage-net og løber over til den, trykker på 'E' for at entre den. Nu sidder du i tankens pilotsæde med udsyn fremefter, og kan styre tanken frem og tilbage, samt dreje med piletasterne, mens du med musen styrer tårnets og kanonløbets bevægelser. En gruppe tyske infanterisoldater kommer løbende imod dig og er hurtigt så tæt på dig, at du ikke kan bruge kanonen imod dem. Du trykker på '2' og skifter våben - nemlig til tankens maskingevær, som er placeret foran toplugen. Med geværet, som du styrer med musen, mejer du tyskerne ned, hvorefter du trykket '1' for pilotsædet og kører videre. Simpelt, enkelt og meget, meget morsomt...

I 'Battlefield 1942' har du mulighed for at bruge 20 forskellige våben så forskellige som flammekastere, snigskytterifler, håndgranater og bazookaer, samt styre 35 forskellige fartøjer både til lands, til vands og i luften. Her er et lille udsnit af de allieredes fartøjer:

- B-17 Flying Fortress (bombefly)
- M4 Sherman (tank)
- Willys Overland (jeep)
- P-51 Mustang (kampfly)
- USS Enterprise (hangarskib)
- USN Gato Class (ubåd)
- Spitfire Mk VB (kampfly)

'Battlefield 1942' er helt klart designet som et multiplayer-spil ligesom WW2Ol - dog med den store fordel, at det ikke koster noget at spille 'Battlefield 1942' på nettet; man skal bare finde en server at spille på, ligesom med 'Counterstrike', 'Wolfenstein' og alle de andre, og så gå igang. Men spillet indeholder også en lang - og udfordrende - singleplayerdel, som med fordel kan gennemspilles, inden man kaster sig ud i de store net-opgør, så der er masser af timers single-underholdning i pakken også.

Alt i alt er der egentligt meget få grunde til ikke at købe spillet. En af dem kunne være de anbefalede maskinkrav:
- 800MHz Pentium III eller AMD Athlon (minimumskrav: 500MHz)
- 256Mb RAM (minimumskrav: 128Mb RAM)
- 1,2Gb ledig harddiskplads
- 64Mb grafikkort, der SKAL understøtte Transform & Lighting (minimumskrav: 32Mb)

DER ER EN DEMO UDE NU - KLIK HER!

Læs meget mere her!

Features:
Det er muligt at spille op til 64 spillere sammen. Til lands, i vand og i luften. Der er lagt på til 4 gange 4 km krigszoner skabt ud fra historiske slag.

Der er 5 forskellige lande med: Amerika, Tyskland, England, Rusland og Japan. Det er dem der kommer til at udgøre siderne af de 4 største krigskuepladser, fra den sidste store krig, anden verdenskrig.

Alle kan deltage i spillet og alle enheder må spille sammen for at vinde, og få styr på fjenden. Kampvognene baner vej for infanteriet, bombeflyene baner vej for kampvognene, alt imens jagerflyene jagter hinanden og beskytter Destroyer skibene. Ruter skal overholdes, kanonerne affyres, sonarene tjekkes og ubådene sænkes. Det hele skal gå op i en højre enhed.

Landskaberne er smukkere, modellerne er detaljeret og alt er større.

Joystick til at styre flydelen.

WSAD-knapperne styre bilen, det hele er lige til at gå til, et meget interessant og flot spil.

Om varen:
Type: 
PC-spil

Genre: 
Medie: 
CD-ROM.

Manual: 
Der medfølger IKKE dansk manual eller quick-guide.

Sprog i spillet: 
Tekst, menuer og dialog (tale) i spillet er IKKE oversat til dansk.

Systemkrav (minimum):
Vi ved IKKE, om dette spil virker under Windows Vista eller Windows 7, da det er udkommet FØR disse blev lanceret af Microsoft. Køber du spillet for at spille det under Vista eller Windows 7, kan du IKKE få det byttet, hvis det efter brud på plomberingen viser sig ikke at virke til dette styresystem.

Andre kunders vurdering:
Stemmer: 
Der er afgivet 9 stemmer på denne vare.

Gennemsnit: 
7.77787.77787.77787.77787.77787.77787.77787.7778 7.8 af 8 mulige

Fordeling: 
 7 stemmer (77.8%)
 2 stemmer (22.2%)

Andre kunders kommentarer:
Kommentarer: 
Der er skrevet 2 kommentarer om denne vare.

Fra Softfair, Odense Nø.: 
Det ultimative online-spil! Kanonfedt

Fra Morten, Holte: 
Det bedste FPS spil på markedet!
Det eneste der måske kan overgå det som jeg ser det nu, er HALO.

Forstil jer:
Man starter, udstyrert med et raketstyr. Man snupper den nærmeste jeep og drøner ud til den nærmeste base, men idet man ankommer kommer der også en fjendtlig Sherman, man er ikke blevet opdaget, men lige så stille lister man om bagved tanken og skyder den i rø*** så den eksploderer!
SÅ finder man udaf at der også er et par fly, man snupper det ene og drøner rundt i et par dogfights med fjendtlige jægere som prøver at dække en B-17 Flying Fortress...

  
Besøg også:

Vores LEGO-minibutik. Vi fører alle LEGO-titler© 2017 FAFDIFH Danmark

Warning: cookies are not allowed by this browser - or this is first page viewed...