softfair.dk - spil, film og musik til lave priser, god service med et e-smil. Alt i LEGO, BRIO, Playmobil og Märklin. Hvis det er sjovt, så har vi det!softfair.dk - spil, film og musik til lave priser, god service med et e-smil. Alt i LEGO, BRIO, Playmobil og Märklin. Hvis det er sjovt, så har vi det!

Vi angiver for alle vore varer, hvor stor sandsynligheden er, for at du kan nå at få den under juletræet, hvis du bestiller idag.
Kun varer med 100% sandsynlighed vil vi garantere, når frem i tide.

Alle varer KØBT I NOVEMBER OG DECEMBER kan byttes frem til 14. januar - klik for mere info


Kan du ikke beslutte dig for, hvad der skal ligge under træet...?
Så køb et gavekort - du bestemmer beløbet, klik bare her!
Her kan du betale med:
   

Søg efter varer:
Vis en liste over alle de , hvis titel matcher/ligner
Valgmuligheder:

Vejviser / sitemap

Søg medvirkende:
Vis en liste over alle de , hvis navn matcher/ligner

  
VI HAR (NÆSTEN) KUN TILFREDSE KUNDER - OG DET AFSPEJLER SIG I VORES KARAKTERER:
  |  edbpriser: 98 ud af 100  |  trustpilot: 9.5 ud af 10  |  onlinelinks: 4.3 ud af 5  |  


Mistænkt 2
Ulvespor
PC-spil
       UDGÅET

Muligheder:
 
 

stem
 

anmeld
 

kontakt os
 
   
Billeder & video:
Klik her for at se større udgave af coveret fra 'Mistænkt 2: Ulvespor'Klik her for at se større udgave af bagsiden af coveret fra 'Mistænkt 2: Ulvespor'
Der kan optræde afvigelser mellem billedmaterialet ovenfor og den faktiske vare - specielt, hvis varen er udgivet i flere indholdsmæssigt ens udgaver. Men VAREBESKRIVELSEN her på siden er ALTID korrekt i forhold til den solgte vare.

Pris & levering:

Status: 
Denne vare er desværre udgået!

Levering: 
Varen kan ikke mere skaffes.


Sandsynligheden for, at du kan nå at få denne vare hjem til jul, hvis du bestiller idag:

0%

(klik for forklaring)

Bemærkninger:
Synes du krimier er spændende? Så er Mistænkt 2 noget for dig. Det er et spil hvor DU leder efterforskningen for at standse en seriemorder som er løs i gaderne. Arbejdet omfatter alt fra forhør af vidner, indsamle beviser, udføre teknisk arbejde og lede efter nye spor, samt skygge mistænkte personer. Efterhånden som nye ledetråde dukker op, kan det blive meget vanskeligt at lægge spillet fra sig. Desuden må du arbejde kontinuerligt i en kamp mod tiden for at forhindre morderen i at begå nye ugerninger. Mistænkt 2 er en vandring mellem mørke motiver og jagten på beviser, hvor du og dit kompetente team skal gå langt for at fange morderen.

To hensynsløse røvere gør storbyen farlig at vandre i om natten. Under et af deres overfald i en baggyde går noget galt. Pludselig ligger den ene af røverne dræbt af knivstik på fortovet, og den anden er forsvundet. Den eneste person, politiet kan forhøre, er en kvinde, der siger, at hun var røvernes offer. Røverne har tilsyneladende angrebet hinanden. Men er det så enkelt? Hvilke andre personer var på gerningsstedet? Og hvad betyder ulvehovedet af foldet papir i den døde røvers hånd? Mordefterforskningen indeholder mange gåder, og intet kan tages for givet. Der vil ske flere mord, hvis ikke politiet opklarer sagen hurtigt.

Det er du og dine fire betjente, der får til opgave at opklare mordet. Ved at undersøge genstande og gerningssteder, foretage forhør eller skygge indblandede personer vokser handlingen frem i detta meget indviklede mordpuslespil. Dog er dine resurser begrænsede. For at løse gåden kræver det, at du ikke lader dine betjente bruge tiden unødvendigt, og at du ikke ubegrundet forsøger at få uskyldige personer varetægtsfængslet. Foretager du derimod vigtige gennembrud i efterforskningen, vil du blive tildelt flere politiresurser.

Mistænkt 2 spilles i fem forskellige akter.
IU politiarbejde er det almindeligt, at man kører fast. Det er en del af arbejdets natur. Jo dygtigere mordefterforsker du er, jo færre politiresurser behøver du at bruge for at fange morderen. Sagen kan opklares på flere forskellige måder, og variationerne for at nå en opklaring er på det nærmeste uendelige. Hvis det ikke lykkes dig at opklare sagen eller du bare vil opklare den på en anden måde, kan du starte handlingen igen fra en valgfri akt. Dette giver dig som spiller mulighed for at prøve nye veje at gå i handlingen.


Om varen:
Type: 
PC-spil

Genre: 
Medie: 
CD-ROM.

Manual: 
Der medfølger IKKE dansk manual eller quick-guide.

Sprog i spillet: 
Tekst, menuer og dialog (tale) i spillet er IKKE oversat til dansk.

Systemkrav (minimum):
Vi ved IKKE, om dette spil virker under Windows Vista eller Windows 7, da det er udkommet FØR disse blev lanceret af Microsoft. Køber du spillet for at spille det under Vista eller Windows 7, kan du IKKE få det byttet, hvis det efter brud på plomberingen viser sig ikke at virke til dette styresystem.

Andre kunders vurdering:
Stemmer: 
Der er afgivet 1 stemme på denne vare.

Gennemsnit: 
1.0000 1.0 af 8 mulige

Fordeling: 
 1 stemme (100.0%)

  
Besøg også:

Vores LEGO-minibutik. Vi fører alle LEGO-titler© 2017 FAFDIFH Danmark

Warning: cookies are not allowed by this browser - or this is first page viewed...