softfair.dk - spil, film og musik til lave priser, god service med et e-smil. Alt i LEGO, BRIO, Playmobil og Märklin. Hvis det er sjovt, så har vi det!softfair.dk - spil, film og musik til lave priser, god service med et e-smil. Alt i LEGO, BRIO, Playmobil og Märklin. Hvis det er sjovt, så har vi det!

Vi angiver for alle vore varer, hvor stor sandsynligheden er, for at du kan nå at få den under juletræet, hvis du bestiller idag.
Kun varer med 100% sandsynlighed vil vi garantere, når frem i tide.

Alle varer KØBT I NOVEMBER OG DECEMBER kan byttes frem til 14. januar - klik for mere info


Kan du ikke beslutte dig for, hvad der skal ligge under træet...?
Så køb et gavekort - du bestemmer beløbet, klik bare her!
Her kan du betale med:
   

Søg efter varer:
Vis en liste over alle de , hvis titel matcher/ligner
Valgmuligheder:

Vejviser / sitemap

Søg medvirkende:
Vis en liste over alle de , hvis navn matcher/ligner

  
VI HAR (NÆSTEN) KUN TILFREDSE KUNDER - OG DET AFSPEJLER SIG I VORES KARAKTERER:
  |  edbpriser: 98 ud af 100  |  trustpilot: 9.5 ud af 10  |  onlinelinks: 4.3 ud af 5  |  


Tomb Raider
The Angel Of Darkness
PC-spil
       UDGÅET

Muligheder:
 
 

stem
 

anmeld
 

kontakt os
 
   
Billeder & video:
Klik her for at se større udgave af coveret fra 'Tomb Raider: The Angel Of Darkness'Klik her for at se større udgave af bagsiden af coveret fra 'Tomb Raider: The Angel Of Darkness'
Der kan optræde afvigelser mellem billedmaterialet ovenfor og den faktiske vare - specielt, hvis varen er udgivet i flere indholdsmæssigt ens udgaver. Men VAREBESKRIVELSEN her på siden er ALTID korrekt i forhold til den solgte vare.

Pris & levering:

Status: 
Denne vare er desværre udgået!

Levering: 
Varen kan ikke mere skaffes.


Sandsynligheden for, at du kan nå at få denne vare hjem til jul, hvis du bestiller idag:

0%

(klik for forklaring)

Bemærkninger:
Med Angel of Darkness får du Lara hjem i stuen, ti gange mere detaljeret end sidst, og forude venter dig et eventyr fuld af kunsttyveri, intriger, mord og bedrag. Lara er blevet voksen, men er stadig en djævelsk akrobat og en usandsynligt charmerende pistolsvinger. Og i dette spil får hun for første gang mulighed for at kommunikere med personer i spillet. Hver samtale og udfaldet heraf har direkte indflydelse for hvad der sker gennem spillet - og tale sig ind og ud af situationer får hun brug for, da Lara i dette nye spil er den jagede, eftersøgt af politiet for mordet på sin tidligere læremester Von Croy! Spillet introducerer også et spritnyt og intuitivt kontrolsystem, der bringer kampene tæt på spilleren og muliggør snigangreb bagfra. Det er nu også muligt at redde Lara på et hængende hår, hvis hun for eksempel skulle miste balancen i en farlig situation, hvor et styrt mod døden kan afværges med et heldigt greb. Angel of Darkness introducerer også muligheden for at styrke Laras fysiske egenskaber undervejs, og spilleren vil desuden stifte bekendtskab med endnu en spilbar figur, i form af den psykisk begavede agent Kurtis Trent. Tomb Raider: Angel of Darkness udfordrer den mest garvede platformspiller med mere af den magiske Tomb Raider mærkevare, samtidig med at levere
nye spilaspekter og en historie af Oscar-kaliber.

Om varen:
Type: 
PC-spil

Genre: 
Medie: 
CD-ROM.

Manual: 
Der medfølger IKKE dansk manual eller quick-guide.

Sprog i spillet: 
Tekst, menuer og dialog (tale) i spillet er IKKE oversat til dansk.

Systemkrav (minimum):
Windows 98SE / ME / XP Home
500MHz processor.
128Mb RAM.
Grafikkort med 16Mb RAM og support for T&L.
300Mb harddisk-plads.
Virker ikke under Windows 2000.
Bemærk venligst, at vi garanterer, at spillet virker under Windows XP Home Edition; ikke Professional Edition eller last XP. Kun XP Home.
Vi ved IKKE, om dette spil virker under Windows Vista eller Windows 7, da det er udkommet FØR disse blev lanceret af Microsoft. Køber du spillet for at spille det under Vista eller Windows 7, kan du IKKE få det byttet, hvis det efter brud på plomberingen viser sig ikke at virke til dette styresystem.

  
Besøg også:

Vores LEGO-minibutik. Vi fører alle LEGO-titler© 2017 FAFDIFH Danmark

Warning: cookies are not allowed by this browser - or this is first page viewed...