softfair.dk - spil, film og musik til lave priser, god service med et e-smil. Alt i LEGO, BRIO, Playmobil og Märklin. Hvis det er sjovt, så har vi det!softfair.dk - spil, film og musik til lave priser, god service med et e-smil. Alt i LEGO, BRIO, Playmobil og Märklin. Hvis det er sjovt, så har vi det!

Butikken er lukket

softfair.dk har eksisteret siden efteråret 2000, men nu er det slut.

Vi gider ikke mere.

Farvel! Og tak for fisk!
Her kan du betale med:
   

Søg efter varer:
Vis en liste over alle de , hvis titel matcher/ligner
Valgmuligheder:

Vejviser / sitemap

Søg medvirkende:
Vis en liste over alle de , hvis navn matcher/ligner

  
VI HAR (NÆSTEN) KUN TILFREDSE KUNDER - OG DET AFSPEJLER SIG I VORES KARAKTERER:
  |  edbpriser: 98 ud af 100  |  trustpilot: 9.5 ud af 10  |  onlinelinks: 4.3 ud af 5  |  


Victoria
An Empire Under Sun
PC-spil
       UDGÅET

Muligheder:
 
 

stem
 

anmeld
 

kontakt os
 
   
Billeder & video:
Klik her for at se større udgave af coveret fra 'Victoria: An Empire Under Sun'Klik her for at se større udgave af bagsiden af coveret fra 'Victoria: An Empire Under Sun'
Der kan optræde afvigelser mellem billedmaterialet ovenfor og den faktiske vare - specielt, hvis varen er udgivet i flere indholdsmæssigt ens udgaver. Men VAREBESKRIVELSEN her på siden er ALTID korrekt i forhold til den solgte vare.

Pris & levering:

Status: 
Denne vare er desværre udgået!

Levering: 
Varen kan ikke mere skaffes.

Bemærkninger:
Mens nogle spiludviklere kappes om at kopiere og overgå hinanden, er der andre, som går sine egne geniale veje! Paradox har høstet stor respekt for både Hearts of Iron og Europa Universalis I og II. Nu kommer den sidste manglende brik i den mest omfattende strategiserie i menneskehedens historie. Find dit gamle save-game fra Europa Universalis II, og gør dig klar til fortsættelsen ... for her kommer Victoria og 1800-tallets krige og teknologiske fremskridt!

Før din nation fra monarkiernes storhedstid i starten af 1800-tallet og ind i perioden med industrialiserede stormagter. Sørg for at følge med de andre nationer både økonomisk og styrkemæssigt, samtidig med at du opbygger demokratiet. Victoria fokuserer på seks forskellige aspekter; Diplomati, Økonomi og Industri, Kolonisering, Teknologi og Politik. Alle aspekterne berører hinanden, og giver dig et spil med en utrolig dybde og et fantastisk gameplay!

Features:
- Fuldt fleksibelt diplomatisk system baseret på koncepterne fra Europa Universalis I og II samt Hearts of Iron, med bilaterale alliancer, kolonikrige, international prestige og politiske krav ... som åbner op for diplomatiske muligheder.
-O Victoria introducerer et avanceret system for fredsløsninger, hvor parterne kan inddrage bl.a. handelsaftaler og ressourcer.
-D Krigshandlinger udføres på samme måde som i Hearts of Iron, med divisioner af forskellige typer, som udgør selve fundamentet i styrken. Vælg blandt kolonitropper, infanteri, elitestyrker og kavaleri ... alle er kulturelt og emotionelt tilknyttet deres hjemland.
-I StorM vægtE påD industrialiseringen af nationerne. Provinserne har forskellige ressourcer, som udvindes ved forskellige typer bygninger. Ressourcerne kan eksporteres via konvojer, jernbaner eller sælges til andre nationer fra verdensmarkedet.
-S Verdensmarkedet styres af tilbud og efterspørgsel med mulighed for monopoler.
-T Koloniseringen består i at kræve rettigheder over dele af det enorme landskab, som ikke allerede er kontrolleret af andre industrinationer. Dette kan føre til konkurrence nationerne imellem og ikke mindst krige.
-O Teknologisystemet er revolutionerende. Hver nation har forskellige fordele gennem tiden, baseret på historiske hændelser.
-P StorR vægtO påS ideologier, politiske partier og nationernes befolkning. Demokratiet kan give bedre økonomisk udvikling, men lavere politisk stabilitet. Monarkier er derimod mere stabile, men mangler den økonomiske udvikling.

Om varen:
Type: 
PC-spil

Genre: 
Medie: 
CD-ROM.

Manual: 
Der medfølger IKKE dansk manual eller quick-guide.

Sprog i spillet: 
Tekst, menuer og dialog (tale) i spillet er IKKE oversat til dansk.

Systemkrav (minimum):
Windows 98SE / ME / 2000 / XP Home
450MHz processor.
128Mb RAM.
Grafikkort med 4Mb RAM.
600Mb harddisk-plads.
Bemærk venligst, at vi garanterer, at spillet virker under Windows XP Home Edition; ikke Professional Edition eller last XP. Kun XP Home.
Vi ved IKKE, om dette spil virker under Windows Vista eller Windows 7, da det er udkommet FØR disse blev lanceret af Microsoft. Køber du spillet for at spille det under Vista eller Windows 7, kan du IKKE få det byttet, hvis det efter brud på plomberingen viser sig ikke at virke til dette styresystem.

Andre kunders vurdering:
Stemmer: 
Der er afgivet 2 stemmer på denne vare.

Gennemsnit: 
8.00008.00008.00008.00008.00008.00008.00008.0000 8.0 af 8 mulige

Fordeling: 
 2 stemmer (100.0%)

  
Besøg også:

Vores LEGO-minibutik. Vi fører alle LEGO-titler© 2018 FAFDIFH Danmark

Warning: cookies are not allowed by this browser - or this is first page viewed...