softfair.dk - spil, film og musik til lave priser, god service med et e-smil. Alt i LEGO, BRIO, Playmobil og Märklin. Hvis det er sjovt, så har vi det!softfair.dk - spil, film og musik til lave priser, god service med et e-smil. Alt i LEGO, BRIO, Playmobil og Märklin. Hvis det er sjovt, så har vi det!

Vi angiver for alle vore varer, hvor stor sandsynligheden er, for at du kan nå at få den under juletræet, hvis du bestiller idag.
Kun varer med 100% sandsynlighed vil vi garantere, når frem i tide.

Alle varer KØBT I NOVEMBER OG DECEMBER kan byttes frem til 14. januar - klik for mere info


Kan du ikke beslutte dig for, hvad der skal ligge under træet...?
Så køb et gavekort - du bestemmer beløbet, klik bare her!
Her kan du betale med:
   

Søg efter varer:
Vis en liste over alle de , hvis titel matcher/ligner
Valgmuligheder:

Vejviser / sitemap

Søg medvirkende:
Vis en liste over alle de , hvis navn matcher/ligner

  
VI HAR (NÆSTEN) KUN TILFREDSE KUNDER - OG DET AFSPEJLER SIG I VORES KARAKTERER:
  |  edbpriser: 98 ud af 100  |  trustpilot: 9.5 ud af 10  |  onlinelinks: 4.3 ud af 5  |  


Catwoman
PC-spil

       UDGÅET

Muligheder:
 
 

stem
 

anmeld
 

kontakt os
 
   
Billeder & video:
Klik her for at se større udgave af coveret fra 'Catwoman'Klik her for at se større udgave af bagsiden af coveret fra 'Catwoman'
Der kan optræde afvigelser mellem billedmaterialet ovenfor og den faktiske vare - specielt, hvis varen er udgivet i flere indholdsmæssigt ens udgaver. Men VAREBESKRIVELSEN her på siden er ALTID korrekt i forhold til den solgte vare. [Screeenshots herover er fra GameBoyAdvance-spillet.]

Bemærkninger:
En klassisk historie om forræderi og hævn udspiller sig i Catwoman, der er baseret på Warner Bros. Pictures filmen af samme navn.

Spilleren vil kontrollere Halle Berry som Catwoman alt imens de spiller filmen og bruger hendes unikke katte-evner, sanser og snidle til at nedkæmpe sine fjender.

Catwoman er baseret på DC Comics berømte karakter. Både film og spil følger historien om Patience Phillips, der bliver dræbt, efter hun har fundet ud af en mørk hemmelighed om hendes chefer.

Hun bliver bragt tilbage til livet af en mystisk egyptisk kat og bliver derefter til Catwoman... Nu på jagt efter sandheden om hende selv og hendes mordere.

Pris & levering:

Status: 
Denne vare er desværre udgået!

Levering: 
Varen kan ikke mere skaffes.


Sandsynligheden for, at du kan nå at få denne vare hjem til jul, hvis du bestiller idag:

0%

(klik for forklaring)

Om varen:
Type: 
PC-spil

Genre: 
Medie: 
CD-ROM.

Manual: 
Der medfølger IKKE dansk manual eller quick-guide.

Sprog i spillet: 
Tekst, menuer og dialog (tale) i spillet er IKKE oversat til dansk.

Stregkoder: 
5030930038496

Systemkrav (minimum):
Windows 98SE / ME / 2000 / XP Home
800MHz processor.
Bemærk venligst, at vi garanterer, at spillet virker under Windows XP Home Edition; ikke Professional Edition eller last XP. Kun XP Home.
Vi ved IKKE, om dette spil virker under Windows Vista eller Windows 7, da det er udkommet FØR disse blev lanceret af Microsoft. Køber du spillet for at spille det under Vista eller Windows 7, kan du IKKE få det byttet, hvis det efter brud på plomberingen viser sig ikke at virke til dette styresystem.

Andre kunders vurdering:
Stemmer: 
Der er afgivet 1 stemme på denne vare.

Gennemsnit: 
2.00002.0000 2.0 af 8 mulige

Fordeling: 
 1 stemme (100.0%)

Andre kunders kommentarer:
Kommentarer: 
Der er skrevet 1 kommentar om denne vare.

Fra Ronnie, Nykøbing Falster: 
PC versionen af Catwoman er nok noget at det værste jeg har prøvet i laaang tid. Men endlig kommer det ikke som nogle overraskelse af spillet lugter lidt, det fra EA games, såå.. Hvorfor det stinker? Fordi, spillet er blevet ported fra console til PC, derfor for du en rigtig gang lort når det kommer til brug af controls og kamera føreing, og ikke mindst når man skal slås. Aldrig har jeg prøvet noget så dårligt som detter. Nææh, catwoman er bestem ikke noget for en PC bruger, hvis du vil spille dette fuldt ud SKAL du købe det til din console, fordi catwoman PC, well - det rene lort (undskyld mit sprog). Strenge ord, ja, men det bare så typisk at EA games, de har det med a ported console spil til PC uden at tænke på hvordan vi PC bruger har det med wsda/piltaster controls, og ikke mindst kamera føreing. Det surt, ment sandt. Lad for guds skyld vær med at købe PC version, hvis du virklig vil spille det, køb det til din consol.

  
Besøg også:

Vores LEGO-minibutik. Vi fører alle LEGO-titler© 2017 FAFDIFH Danmark

Warning: cookies are not allowed by this browser - or this is first page viewed...