softfair.dk - spil, film og musik til lave priser, god service med et e-smil. Alt i LEGO, BRIO, Playmobil og Märklin. Hvis det er sjovt, så har vi det!softfair.dk - spil, film og musik til lave priser, god service med et e-smil. Alt i LEGO, BRIO, Playmobil og Märklin. Hvis det er sjovt, så har vi det!

Vi angiver for alle vore varer, hvor stor sandsynligheden er, for at du kan nå at få den under juletræet, hvis du bestiller idag.
Kun varer med 100% sandsynlighed vil vi garantere, når frem i tide.

Alle varer KØBT I NOVEMBER OG DECEMBER kan byttes frem til 14. januar - klik for mere info


Kan du ikke beslutte dig for, hvad der skal ligge under træet...?
Så køb et gavekort - du bestemmer beløbet, klik bare her!
Her kan du betale med:
   

Søg efter varer:
Vis en liste over alle de , hvis titel matcher/ligner
Valgmuligheder:

Vejviser / sitemap

Søg medvirkende:
Vis en liste over alle de , hvis navn matcher/ligner

  
VI HAR (NÆSTEN) KUN TILFREDSE KUNDER - OG DET AFSPEJLER SIG I VORES KARAKTERER:
  |  edbpriser: 98 ud af 100  |  trustpilot: 9.5 ud af 10  |  onlinelinks: 4.3 ud af 5  |  


Sid Meier's Pirates
PC-spil

       UDGÅET

Muligheder:
 
 

stem
 

anmeld
 

kontakt os
 
   
Billeder & video:
Klik her for at se større udgave af coveret fra 'Sid Meier's Pirates'Klik her for at se større udgave af bagsiden af coveret fra 'Sid Meier's Pirates'
Der kan optræde afvigelser mellem billedmaterialet ovenfor og den faktiske vare - specielt, hvis varen er udgivet i flere indholdsmæssigt ens udgaver. Men VAREBESKRIVELSEN her på siden er ALTID korrekt i forhold til den solgte vare.

Pris & levering:

Status: 
Denne vare er desværre udgået!

Levering: 
Varen kan ikke mere skaffes.


Sandsynligheden for, at du kan nå at få denne vare hjem til jul, hvis du bestiller idag:

0%

(klik for forklaring)

Bemærkninger:
Nedtælling er i gang... Sid Meier's Pirates er på vej ind i det 21. århundrede med fuldt opdateret gameplay, 3D-grafik der på imponerende vis skaber den helt rigtige stemning og surround sound der fuldender mesterværket.

Du tager rollen som en pirat fra det 17. århundredes Caribien... Kaptajn på dit eget skib i jagten på rigdom og en plads blandt de syv haves mest frygtede pirater! Deltag i spektakulære søslag og nervepirrende dueller. Indtag byer og stjæl alt hvad du kan finde... Tving fjendtlige kaptajner i knæ og lad deres skibe indgå i din egen flåde!

I takt med at dit rygte og dine talenter vokser vil flere og flere folk samles under dit flag... Din styrke vil forøges og du vil pludselig kunne indtage selv de største og mest frygtede skibe i dine fjenders flåde! Du vil, med de rette talenter, kunne beordre krig på selv de største byer og få byttet helt for dig selv!

GameSpot
'Pirate lovers and fans of the original Pirates! will absolutely want to keep their eyes on the progress of Sid Meier's Pirates!.'

1Up.com
'When you think about it, there really hasn't been a high-seas piracy game that's improved at all upon the basic formula Sid Meier devised for the original Pirates! in 1987'

GameSpy
'Never a dull moment!'

UGO
'[The gameplay is] pure oldschool Pirates!'


Om varen:
Type: 
PC-spil

Genre: 
Medie: 
CD-ROM.

Manual: 
Der medfølger IKKE dansk manual eller quick-guide.

Sprog i spillet: 
Tekst, menuer og dialog (tale) i spillet er IKKE oversat til dansk.

Systemkrav (minimum):
Vi ved IKKE, om dette spil virker under Windows Vista eller Windows 7, da det er udkommet FØR disse blev lanceret af Microsoft. Køber du spillet for at spille det under Vista eller Windows 7, kan du IKKE få det byttet, hvis det efter brud på plomberingen viser sig ikke at virke til dette styresystem.

  
Besøg også:

Vores LEGO-minibutik. Vi fører alle LEGO-titler© 2017 FAFDIFH Danmark

Warning: cookies are not allowed by this browser - or this is first page viewed...