softfair.dk - spil, film og musik til lave priser, god service med et e-smil. Alt i LEGO, BRIO, Playmobil og Märklin. Hvis det er sjovt, så har vi det!softfair.dk - spil, film og musik til lave priser, god service med et e-smil. Alt i LEGO, BRIO, Playmobil og Märklin. Hvis det er sjovt, så har vi det!

Vi angiver for alle vore varer, hvor stor sandsynligheden er, for at du kan nå at få den under juletræet, hvis du bestiller idag.
Kun varer med 100% sandsynlighed vil vi garantere, når frem i tide.

Alle varer KØBT I NOVEMBER OG DECEMBER kan byttes frem til 14. januar - klik for mere info


Kan du ikke beslutte dig for, hvad der skal ligge under træet...?
Så køb et gavekort - du bestemmer beløbet, klik bare her!
Her kan du betale med:
   

Søg efter varer:
Vis en liste over alle de , hvis titel matcher/ligner
Valgmuligheder:

Vejviser / sitemap

Søg medvirkende:
Vis en liste over alle de , hvis navn matcher/ligner

  
VI HAR (NÆSTEN) KUN TILFREDSE KUNDER - OG DET AFSPEJLER SIG I VORES KARAKTERER:
  |  edbpriser: 98 ud af 100  |  trustpilot: 9.5 ud af 10  |  onlinelinks: 4.3 ud af 5  |  


FIFA Football 2002
PS2-spil

       UDGÅET

Muligheder:
 
 

stem
 

anmeld
 

kontakt os
 
   
Billeder & video:
Klik her for at se større udgave af coveret fra 'FIFA Football 2002'
Der kan optræde afvigelser mellem billedmaterialet ovenfor og den faktiske vare - specielt, hvis varen er udgivet i flere indholdsmæssigt ens udgaver. Men VAREBESKRIVELSEN her på siden er ALTID korrekt i forhold til den solgte vare.

Pris & levering:

Status: 
Denne vare er desværre udgået!

Levering: 
Varen kan ikke mere skaffes.


Sandsynligheden for, at du kan nå at få denne vare hjem til jul, hvis du bestiller idag:

0%

(klik for forklaring)

Bemærkninger:
Vi er mange, der pr. definition køber den nye FIFA-udgivelse hvert eneste år omkring jul - og også gerne den, der kommer om foråeret i et VM-år som 2002 er det... De fleste af os trofaste fans ved godt, at vi egentlig lader os snyde lidt. For godt nok er grafikken blevet lidt bedre og både spillerdata og musiksiden er opdateret, men helt ærligt... det er jo ikke 350kr værd. Alligevel køber vi det gladeligt år efter år!

Og i år får vi virkelig noget for pengene, for EA/Sports har valgt at lave afgørende om i deres spilstyring - og det til det absolut bedre. En af mine store anker mod FIFA-serien sat overfor fx. spil som ISPro har altid været det ret irriterende shortpassing-spil, altså styringen af de små, korte afleveringer fra mand til mand. I alle de forrige udgaver af FIFA har spillet praktisk talt selv bestemt hvem, der skulle afleveres til, når man trykkede på knappen. Okay, man kunne vælge retning, sådan da, men hvis der ikke var en medspiller den vej, man pegede, så blev boldet afleveret i en (tilfældig) anden retning. Det var temmeligt irriterende og gjorde nogengange ens spil ret ukontrolleret.

Men det er slut nu. Hvis du laver en aflevering ud i ingenmandsland, så bliver bolden spillet den vej, om der er en medspiller eller ej. Det gør det noget sværere at få sit småspil til at hænge sammen, men til gengæld er det meget sjovere, når det endeligt lykkes, fordi man ved, det ikke er tilfældigt - og så muliggør det i meget højere grad end i de forrige udgaver af FIFA afleveringer i dybden, som ens medspillere skal løbe op - istedet for at alle afleveringer var lige på manden.

Samtidig er grafikken naturligvis blevet bedre, spillerdataene er opdateret og musikken ligeså... Og det sammen med det nye styresystem gør, at FIFA2002 faktisk er pengene værd - så rigeligt.

Om varen:
Type: 
PS2-spil

Genre: 
Manual: 
Der medfølger IKKE dansk manual eller quick-guide.

Sprog i spillet: 
Tekst, menuer og dialog (tale) i spillet er IKKE oversat til dansk.

  
Besøg også:

Vores LEGO-minibutik. Vi fører alle LEGO-titler© 2017 FAFDIFH Danmark

Warning: cookies are not allowed by this browser - or this is first page viewed...