softfair.dk - spil, film og musik til lave priser, god service med et e-smil. Alt i LEGO, BRIO, Playmobil og Märklin. Hvis det er sjovt, så har vi det!softfair.dk - spil, film og musik til lave priser, god service med et e-smil. Alt i LEGO, BRIO, Playmobil og Märklin. Hvis det er sjovt, så har vi det!

Vi angiver for alle vore varer, hvor stor sandsynligheden er, for at du kan nå at få den under juletræet, hvis du bestiller idag.
Kun varer med 100% sandsynlighed vil vi garantere, når frem i tide.

Alle varer KØBT I NOVEMBER OG DECEMBER kan byttes frem til 14. januar - klik for mere info


Kan du ikke beslutte dig for, hvad der skal ligge under træet...?
Så køb et gavekort - du bestemmer beløbet, klik bare her!
Her kan du betale med:
   

Søg efter varer:
Vis en liste over alle de , hvis titel matcher/ligner
Valgmuligheder:

Vejviser / sitemap

Søg medvirkende:
Vis en liste over alle de , hvis navn matcher/ligner

  
VI HAR (NÆSTEN) KUN TILFREDSE KUNDER - OG DET AFSPEJLER SIG I VORES KARAKTERER:
  |  edbpriser: 98 ud af 100  |  trustpilot: 9.5 ud af 10  |  onlinelinks: 4.3 ud af 5  |  


Devil May Cry
Platinum
PS2-spil
       UDGÅET

Muligheder:
 
 

stem
 

anmeld
 

kontakt os
 
   
Billeder & video:
Klik her for at se større udgave af coveret fra 'Devil May Cry - Platinum'
Der kan optræde afvigelser mellem billedmaterialet ovenfor og den faktiske vare - specielt, hvis varen er udgivet i flere indholdsmæssigt ens udgaver. Men VAREBESKRIVELSEN her på siden er ALTID korrekt i forhold til den solgte vare.

Pris & levering:

Status: 
Denne vare er desværre udgået!

Levering: 
Varen kan ikke mere skaffes.


Sandsynligheden for, at du kan nå at få denne vare hjem til jul, hvis du bestiller idag:

0%

(klik for forklaring)

Bemærkninger:
Devil May Cry er et free-roaming 3D-action spil der illustrerer krigen mellem en mand og den dæmoniske underverden. Du befinder dig i et kæmpe slot, og som spiller kontrollerer du en halvdæmonisk privatdetektiv ved navn Dante. Dante må på egen hånd forhindre en invasion af en djævleprins og hans følge. Spilleren må udnytte sine atletiske og overnaturlige egenskaber, samt tage brug af de mange våben og magiske kræfter han har til rådighed. Spillet er en forbløffende samling af fantastisk grafik og finpudset spilbarhed, hvilket gør det til en passende debut for Capcoms første free-roaming 3D-action spil, -udelukkende udviklet til PlayStation 2.

Hvem har designet spillet?

Shinji Mikami, projektlederen af successpillet og bestselleren Resident Evil og Dino Crisis series, er hjernen bag Devil May Cry. Udviklingsholdet har taget brug af Sony formatets udvidede kraft for at fremstille et hurtigt og detaljeret spil. CapComs hold har arbejdet på at sammensætte det velkendte puzzle fra de tidligere spil med et kontrol system der tillader mere intuitive kampsekvenser og en hurtigere passage gennem spillets mange lokaliteter.

Hvad går spillet ud på?

Devil May Cry fortæller om den endeløse kamp mellem det gode og det onde. For 2000 år siden tog en magtfuld Devil Prince ved navn Mundus kontrol over underverdenen og samlede sine tropper i et forsøg på at invadere verdenen ovenover. Kun en indgriben fra Sparda, en mystisk Devil-Knight forhindrede at jorden faldt i prinsens styre. Med Sparda som leder, gik en menneskehær i krig mod de onde horder. Legender fortæller at Sparda senere bosatte sig på jorden og giftede sig med en menneskekvinde. Sammen fik de en søn som blev en blanding af menneske og djævel. Sønnen kaldte de Dante...

Spillet tager udgangspunkt I Dantes kontor. Djævlekrydsningen følger i sin faders fodspor og har derfor opsat en gruppe designet til at bekæmpe uhumanitære væsener. En mystisk ung dame, Trisha fortæller Dante at djævleprinsen har smidt sine lænker og er ved at forberede sig på en invasion af jorden. Portalen til den næste invasion vil være et stort slot på øen Malai. Kort efter parret er ankommet forsvinder Trisha for at udforske de øvre planer. Dante er efterladt alene og må arbejde sig op fra bunden. Ved at styre Dante, kan du som spiller støde ind i kampe mod den onde djævleprins krigere, alt imens et lille puzzle-element i spillet bliver brugt til gradvist at frigøre nye områder af det store slot.

Hvilken type spil er Devil May Cry?

Ligesom Resident Evil og Dino Crisis, er Devil May Cry en blanding af action, puzzle og flotte videosekvenser. Slottet i spillet bliver gengivet i fuld 3D, med et utal af forskellige kameravinkler der viser Dantes færden. Det veldesignede slot er inspireret af den spanske arkitekt Antoni Gaudis værker. Devil May Cry samler dets karakterer og Gaudis gotiske miljø perfekt. Det Malai-baserede slot er en bygning spækket med små rum, snoede trapper hvor faren kan lure og smukke lokaler. Andre bemærkelsesværdige rum inkluderer biblioteker, en flyvemaskine hangar, og broer til de ydre tårne, hvilke fungerer som bosteder for alle de levende døde fjender, som spøgelser og skeletter. Det er disse Dante skal bekæmpe efterhånden som han udforsker den enorme bygning, hvilket giver spilleren en god erfaring i at bruge det helt nye kamp- og kontrolsystem.

Dantes halvdjævel status gør ham til en atletisk helt. Han kan løbe, hoppe og udføre et utal af angreb med sit sværd og skydevåben. Han kan også bruge sine våben uafhængigt eller, udføre atletiske stunts imens han slagter sine fjender eller gør det af med dem med et velplaceret skud, affyret under et hop.

Om varen:
Type: 
PS2-spil

Genre: 
Bestseller: 
Denne vare er en Bestseller. Se yderligere forklaring i boxen "Om Bestsellers" nedenfor.

Manual: 
Der medfølger IKKE dansk manual eller quick-guide.

Sprog i spillet: 
Tekst, menuer og dialog (tale) i spillet er IKKE oversat til dansk.

Om Bestsellers:
Denne vare er en såkaldt Bestseller; en billigudgave af et spil, der typisk har et år eller to på bagen. Selve spillet er NØJAGTIGT det samme som den originale, dyre udgave, men der er sparet på ekstraudstyret:
Alt, hvad der hedder kort, plakater, soundtracks og andet godt, som man muligvis fik med i den originale udgave, er pillet ud.

Der er INGEN papirmanual med spillet. Der er naturligvis stadig en manual med, men den findes kun som et dokument på installationsskiven.

Herudover er coveret typisk lidt anderledes, nogen vil sige grimmere...

  
Besøg også:

Vores LEGO-minibutik. Vi fører alle LEGO-titler© 2017 FAFDIFH Danmark

Warning: cookies are not allowed by this browser - or this is first page viewed...