softfair.dk - spil, film og musik til lave priser, god service med et e-smil. Alt i LEGO, BRIO, Playmobil og Märklin. Hvis det er sjovt, så har vi det!softfair.dk - spil, film og musik til lave priser, god service med et e-smil. Alt i LEGO, BRIO, Playmobil og Märklin. Hvis det er sjovt, så har vi det!

Vi angiver for alle vore varer, hvor stor sandsynligheden er, for at du kan nå at få den under juletræet, hvis du bestiller idag.
Kun varer med 100% sandsynlighed vil vi garantere, når frem i tide.

Alle varer KØBT I NOVEMBER OG DECEMBER kan byttes frem til 14. januar - klik for mere info


Kan du ikke beslutte dig for, hvad der skal ligge under træet...?
Så køb et gavekort - du bestemmer beløbet, klik bare her!
Her kan du betale med:
   

Søg efter varer:
Vis en liste over alle de , hvis titel matcher/ligner
Valgmuligheder:

Vejviser / sitemap

Søg medvirkende:
Vis en liste over alle de , hvis navn matcher/ligner

  
VI HAR (NÆSTEN) KUN TILFREDSE KUNDER - OG DET AFSPEJLER SIG I VORES KARAKTERER:
  |  edbpriser: 98 ud af 100  |  trustpilot: 9.5 ud af 10  |  onlinelinks: 4.3 ud af 5  |  


SSX Tricky
Platinum
PS2-spil
       UDGÅET

Muligheder:
 
 

stem
 

anmeld
 

kontakt os
 
   
Billeder & video:
Klik her for at se større udgave af coveret fra 'SSX Tricky - Platinum'
Der kan optræde afvigelser mellem billedmaterialet ovenfor og den faktiske vare - specielt, hvis varen er udgivet i flere indholdsmæssigt ens udgaver. Men VAREBESKRIVELSEN her på siden er ALTID korrekt i forhold til den solgte vare. [Screeenshots herover er fra GameCube-spillet.]

Pris & levering:

Status: 
Denne vare er desværre udgået!

Levering: 
Varen kan ikke mere skaffes.


Sandsynligheden for, at du kan nå at få denne vare hjem til jul, hvis du bestiller idag:

0%

(klik for forklaring)

Bemærkninger:
Lucy Liu (Charlie?s Angels), Oliver Platt (Lake Placid) og David Arquette (Scream) er blandt de mange stemmer, der skal være med til at personliggøre karaktererne I SSX Tricky.

Udover Liu, Platt og Arguette vil også kendte kunstnere som Grammy-vinder Macy Gray, skuespillerne Billy Zane (Titanic) og Patricia Velazquez (The Mummy Returns), kunstneren Jim Rose (The Jim Rose Circus) og Bif Naked være med i SSX Tricky.

Ejerne af de kendte stemmer vil få indarbejdet karakterernes dialoger før, under og efter konkurrencen. De kendte vil inspirere personligheder og udseende til karaktererne med de kendte stemmer i SSX Tricky.

Alle stemmeoptagelserne bliver videooptaget, og vil bliver brugt til en 'Behind the Scenes' film inkluderet på SSX Tricky DVD disken. Her vil spillerne kunne se kunsterne, når de optager dialoger, giver eksklusive interviews, og spilleren får mulighed for at møde personlighederne bag de fantastiske kørere ...alt på samme DVD disk som SSX Tricky spillet.

SSX til PlayStation®2 er den bedstsælgende originaltitel til PlayStation fra september ifølge tal fra TRST. SSX har ikke bare oplevet succes i form af salg men også gennem mediebranchen. Spillet er nomineret til 12 interaktive prisnominationer i underholdningsbranchen i år 2000. Dette er inkluderet en nomination i Blockbuster Entertainment Award for PlayStaion2 'Game of the Year'. SSX modtog fem priser fra 'Academy of Interactive Arts and Science' blandt andet for bedste konsolspil og bedste sportsspil.

Musikken i SSX Tricky er lavet af nogen af de mest populære kunstnere inden for elektronisk musik. Deriblandt DJ Mixmaster Mike fra Beastie Boys, THE Plump Dj?s og mange andre.

Om varen:
Type: 
PS2-spil

Genre: 
Bestseller: 
Denne vare er en Bestseller. Se yderligere forklaring i boxen "Om Bestsellers" nedenfor.

Manual: 
Der medfølger IKKE dansk manual eller quick-guide.

Sprog i spillet: 
Tekst, menuer og dialog (tale) i spillet er IKKE oversat til dansk.

Stregkoder: 
5030930033965

Om Bestsellers:
Denne vare er en såkaldt Bestseller; en billigudgave af et spil, der typisk har et år eller to på bagen. Selve spillet er NØJAGTIGT det samme som den originale, dyre udgave, men der er sparet på ekstraudstyret:
Alt, hvad der hedder kort, plakater, soundtracks og andet godt, som man muligvis fik med i den originale udgave, er pillet ud.

Der er INGEN papirmanual med spillet. Der er naturligvis stadig en manual med, men den findes kun som et dokument på installationsskiven.

Herudover er coveret typisk lidt anderledes, nogen vil sige grimmere...

Andre kunders vurdering:
Stemmer: 
Der er afgivet 2 stemmer på denne vare.

Gennemsnit: 
7.00007.00007.00007.00007.00007.00007.0000 7.0 af 8 mulige

Fordeling: 
 1 stemme (50.0%)
 1 stemme (50.0%)

Andre kunders kommentarer:
Kommentarer: 
Der er skrevet 1 kommentar om denne vare.

Fra Niels, Gr�sted: 
Et fantastisk godt spil med god grafik og musik for ikke at tale om gameplayed, det føles som om man selv står på snowboard gennem farlige bjerge og får sne i hovedet nå et af trikkene går galt.

  
Besøg også:

Vores LEGO-minibutik. Vi fører alle LEGO-titler© 2017 FAFDIFH Danmark

Warning: cookies are not allowed by this browser - or this is first page viewed...