softfair.dk - spil, film og musik til lave priser, god service med et e-smil. Alt i LEGO, BRIO, Playmobil og Märklin. Hvis det er sjovt, så har vi det!softfair.dk - spil, film og musik til lave priser, god service med et e-smil. Alt i LEGO, BRIO, Playmobil og Märklin. Hvis det er sjovt, så har vi det!

Butikken er lukket

softfair.dk har eksisteret siden efteråret 2000, men nu er det slut.

Vi gider ikke mere.

Farvel! Og tak for fisk!
Her kan du betale med:
   

Søg efter varer:
Vis en liste over alle de , hvis titel matcher/ligner
Valgmuligheder:

Vejviser / sitemap

Søg medvirkende:
Vis en liste over alle de , hvis navn matcher/ligner

  
VI HAR (NÆSTEN) KUN TILFREDSE KUNDER - OG DET AFSPEJLER SIG I VORES KARAKTERER:
  |  edbpriser: 98 ud af 100  |  trustpilot: 9.5 ud af 10  |  onlinelinks: 4.3 ud af 5  |  


Driver 3
Xbox-spil

       UDGÅET

Muligheder:
 
 

stem
 

anmeld
 

kontakt os
 
   
Billeder & video:
Klik her for at se større udgave af coveret fra 'Driver 3'Klik her for at se større udgave af bagsiden af coveret fra 'Driver 3'
Der kan optræde afvigelser mellem billedmaterialet ovenfor og den faktiske vare - specielt, hvis varen er udgivet i flere indholdsmæssigt ens udgaver. Men VAREBESKRIVELSEN her på siden er ALTID korrekt i forhold til den solgte vare. [Screeenshots herover er fra PS2-spillet.]

Pris & levering:

Status: 
Denne vare er desværre udgået!

Levering: 
Varen kan ikke mere skaffes.

Bemærkninger:
Tanner fremtoner for første gang på 2. generations-konsollerne i det tredje kapitel af den revolutionerende Driver-serie!

En snu samling biltyve fra Miami stjæler sportsvogne og sælger dem videre. Tanner arbejder undercover og infiltrerer banden i et forsøg på at finde ud af, hvem der trækker i snorene bag kulisserne, og hvor bilerne forsvinder hen!

Driv3r har Hollywood-stjerner som Michael Madsen (Kill Bill, Donnie Brasco & Reservoir dogs) til at ligge stemme til Tanner, Mickey Rourke (Once upon a time in Mexico, 9 ½ weeks & rumble fish) som skurken Jericho, Ving Rhames (Mission: Impossible filmene, Pulp Fiction & Con Air) som Tanners makker Tobias Jones & Michelle Rodriguez (S.W.A.T & Fast and the Furious) vil ligge stemme til Calita den sexede leder af blityvebanden.

Driver 2 er med et par millioner eksemplarer et af de mest populære spil til Playstation nogensinde. Tredje kapitel i eventyret kommer med hvinende dæk til Playstation 2 & XBOX.

? Tanner kan denne gang ses i både 1. eller 3. persons perspektiv.

? Køretøjer som kan bruges inkluderer standard biler, sportsvogne, motorcykler, speedbåde, lastbiler og meget, meget mere. Alle leverer en anderledes og alsidig køre oplevelse der giver et herligt mix, hvilket beriger spiloplevelsen..

? Alternative måder at løse de forskellige missioner på, man vælger også selv om man vil være ?good cop? eller ?bad cop?

? En meget realistisk fortalt historie med virkelige miljøer- Driv3r vil være mere filmisk end nogensinde før.

? Områderne I Driv3r er fotorealistiske og tager udgangspunkt I 3 virkelige byer (Miami, Istanbul & Nice) som er kortlagt ned til mindste detalje med gader og seværdigheder.

? Destruerbare omgivelser som bygninger, køretøjer med mere. Ruder kan smadres, passagerer kan blive skudt inde I deres biler og dæk kan punkteres for at passivisere diverse modstandere.


Om varen:
Type: 
Xbox-spil

Genre: 
Manual: 
Der medfølger IKKE dansk manual eller quick-guide.

Sprog i spillet: 
Tekst, menuer og dialog (tale) i spillet er IKKE oversat til dansk.

  
Besøg også:

Vores LEGO-minibutik. Vi fører alle LEGO-titler© 2018 FAFDIFH Danmark

Warning: cookies are not allowed by this browser - or this is first page viewed...